tiistai 18. elokuuta 2015

Moderni takka

Moderni takka - P I S A R A - sisustusta, muotia meidan elamaa

Meilta loydat takat, uunit, kiukaat ja liedet seka muut lammonlahteet kaikkiin tarpeisiisi. Tarvitsitpa sitten pienta tai suurta, perinteista tai modernia, meilta loydat. Vanha takka purettiin – moderni kiertoilmatakka tilalle! Vaarallinen 70-luvun tiilitakka vaihtui moderniin kiertoilmatakkaan. Nyt espoolaisperhe nauttii takkatulen. DF970 Moderni takka, valkoinen. Etusivu Takat, puuliedet (hellat). DF970 Moderni takka, valkoinen. Toimituskulut alk. 6,99 €. 6,99 €. Toimituskulut ja.

Sanoisin etta lopputulos on hyvin yksinkertainen moderni takka joka ei ole liian iso meidan olohuoneeseen. Takka lammittaa noin 50-70 m2, eli ihan sopiva. 12. Syyskuu Kerroin joku aika sitten, etta me ollaan pyoritelty jo hetken aikaa ajatuksia takoista. Hyvin nopeasti on selvinnyt mita me halutaan ja muutama. Varaava tai Kiertoilma? Valitse takka kayttotarkoituksen mukaan. Modernit varaavat takat ja kiertoilmatakat ovat molemmat tehokkaita lammontuottajia. Niiden. 22. Helmikuu Takkamaailman kiertoilmatakkojen selkea linjakkuus, modernit ratkaisut ja monikayttoisyys sisustuksessa ovat saaneet varauksetonta ihastusta. 30. Heinakuu Koska takka on meilla aika keskeisella paikalla, emme halunneet mitaan perustakkaa joka nakyy vain yhteen suuntaan. Muutenhan siita ei. Sisustus - olohuone - takka - skandinaavinen. EditTouchShare. 5 Olohuonetilan luontohenkisen sisustuksen sydamena on valkea, linjakkaan moderni takka. Uunisepat. Arkkitehtoninen, selkeapiirteinen takkarakenne modernin kodin tilanjakajana. Sisustuksessa kaytetty takka: Uunisepat Tunturi. Katso kaikki. NunnaUuni. Nayttava tulisija on kodin sydan niin visuaalisesti kuin lammonlahteenakin. Sisustuksessa kaytetyt tuotteet: NunnaUuni Viveca-tulisija. Katso kaikki. Oliver-nuo- tiotakka on moderni tulisija, joka ei jaa katseilta piiloon. Nuotionimi tulee nuotiomaisesta korkeasta liekista. Avara luukku tekee takan poltosta entista. Gerolstein vuokrattava loma talo - Moderni, panoraama ikkunat nakoalalla luontoon, takka, sauna - Gerolstein - unit_2135268 2135268. Selkea muotoilu, kuulaan valkoinen kaakeli seka iso lasiluukku ovat omiaan moderniin pohjoismaiseen kotiin. Takka on tarkea osa sisustusta, ja sen ulkomuoto. 21. Huhtikuu Mokkikausi lahestyy Tunnelmallinen takka ja kiuas samassa paketissa Nain tulipesasta saadaan selkealinjainen, moderni takka, joka. Moderni Takka, Kuin Tunnelmanluojanakin, Niin Sisustuselementtina, House Pictures, Dreams House, Nunnauuni Etuovisisustus, Sisustuselementtina Kuin. 1. Huhtikuu Yksi ehdoton suosikkini on modernin ilmeensa takia Cono Chiminea ottaa myos pois, jolloin takka onkin ulkonaoltaan paremman nakoinen.

Moderni olohuone, Takka, NunnaUuni - Etuovi.com

Toggle navigation. Suomen kauneimmat varaavat takat tulitikut kateen - periaatteella. tonava-harmaa-raita.jpg uunisepat-takka-tovana-harkkohormi.jpg. Takka sopii kotiin kuin kotiin oli sisustustyyli sitten moderni tai runsaampi. Selkean ja modernin valkoisen takan koti on myynnissa taalla. Viikon loydot: moderni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.