maanantai 31. elokuuta 2015

Keittion seina

Keittion seina on keltainen

Valitilanlasi on helppohoitoinen ja kestava materiaali, keittion valitilan lasilla suojaat nayttavasti lialta ja kosteudelta keitton yla- ja alakaapiston valitilan. Keittion valitila jolla luot yksilollisen tunnelman koko keittioon. Valitilan levy joka on helppo pitaa puhtaana ja nayttaa upealta. Decotek. 14. Joulukuu Seina on niin lahella vitriinikaappia joten mitaan hyllyja siihen ei voinut laittaa mutta mita Nain saatiin tosi kiva liitutaulu keittion seinaan. :).

20. Toukokuu Meidan keittion allastaustan seina on pelkkaa maalattua seinaa. Ollaan. Edellisessa kodissa oli keittion valitilassa harmaa lasi ja sekin kylla. 15. Heinakuu Ja sitten kaiken tuon tohinan tuoksinassa kavi viela niin, etta myimme kotimme ja muutimme muualle. Niin, totta tosiaan. Myimme olohuoneen. Keittionkaappien valitila joko rauhoittaa tilaa tai on halutessa keittion piristys ja varipilkku. Tapetti tuo seinaan eloa – yhdella rullalla pelkkiin taustoihin tai vaikka. 3. Huhtikuu Jos totta puhutaan niin mulle kavis ihan tavallinen seina vaan valitilana. Mutta jokapaikassa tuputetaan laattaa tai lasia tai laminaattia tai. Vihdoin keittion seinalla. 19.04.2015. 025. cats. Otsikkona voisi oikeastaan olla myos Kun aiti pojalta hyllyn polli… Hmm, hieman taustaa: Sain taman arkkitehti. 11. Maaliskuu Yksi seina, jossa myos liesituulettimemme sijaitsee yksinaan ilman ylakaapistoja, tulee olemaan mustaa liitutaulumaalia. Toinen keittion seina. Elina Kulmala ja Antti Pennanen ovat puhkaisseet keittion seinaan oviaukon. He haluavat keittion viereen ruokailuhuoneen. Sisustusarkkitehti Leena Carelse. Keittion valitila on poytatason ja ylakaappien seinapinta. Aikaisemmin Valitilan seina voidaan tapetoida tai maalata haluttuun savyyn ja paalle lapinakyva lasi. Valkoinen kiiltavalasitteinen klinkkerilaatta sisatiloissa seinaan ja lattiaan. Erinomainen laatta keittion valitilaan. Pakkauksessa 0,80 m?. Toimitusmyynti. 26. Heinakuu Menee viela hetki ennen kuin keittiossa voidaan kokkailla ja lausua herkullisille tuotoksille saatesanat: ”Bon Appetit”. Mutta vain hetki. 25. elokuu Kerroin kesakuun alussa aikeistamme maalata keittion valitilan seina mustaksi ja tuon seinan maalaus ei jaanyt lauantaiyon ainoaksi. Laatta ja lasi mosaiikki voidaan kayttaa missa tahansa huoneessa kuin keittio, kylpyhuone, suihku tai koriste friisi varten lattiaan ja seinaan. Toimiva keittio mukautuu kayttajan elamantilanteisiin ja kokoaa perheen ja ystavat. Keittion yleisvalaistuksena kattovalaisin ja keittiokaappien alle seinaan. Keittion valitilan lasit tulevat tason ja kaapiston valiin laatoituksen sijaan. Puhdistamisen helppous ja tyylikkyys ovat lasinpinnan kiistattomia etuja.

- Keittion valitilalla on valia - Cotico remontti

22. Heinakuu Keittion tasot ovat laminaattia ja me maalattiin ne betoluxilla Onko maalattu seina ollut helppo pitaa puhtaana keittiossa? Minttu. Reply. 21. Syyskuu Moi! Taalla ollaan jo hyvassa vauhdissa keittion seinan kanssa ja enaa pitaa odotella, etta maali kuivuu. Maaliksi valikoitui rivedil sinfonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.