torstai 27. elokuuta 2015

50-Luvun tapetit

Perinnetapetit - Toolon Tapetti ja Vari Oy

14. Marraskuu Pitkalle takaseinalle laitettiin lampiman harmaa Tapettitalon Bownet-tapetti 50- luvulta. Vaatekaapit korvattiin liukuovikaapistolla, johon saatiin. Etsi tapetti. Kuvapankki. Tuotemerkit Oma kayttajatili. Kirjaudu ulos. Ostoskori ( 0 kpl, 0.00 EUR). Borastapeter. Etsi tapetti. Mallistot. 15. Lokakuu 1950-luvulla elettiin tapettiteollisuuden kulta-aikoja. Noihin aikoihin tapettiyritykset hankkivat malleja isoilta yrityksilta Keski-Euroopasta.

25. Helmikuu 1950-luvulla kotien koneistuminen toi asumiseen uutta mukavuutta. Tapeteissa tulivat hillitympien mallien rinnalle muotiin vain yhdelle. Meilta saat laadukkaat tapetit ja hyvat neuvot remontointiin ja sisustamiseen! Tervetuloa Rullan leveys: 52 cm. Helsinki on aito 50-luvun hieno graafinen malli. 7. Marraskuu Leena, Onko kokemuksia sanduddin nonwoven tapeteista? Meilla 50-luvun talo jossa halltex-levyt ja siihen vedetty tapetti(ilmeisesti. 1800-Luvun puolivalissa tapettien kaytto yleistyi, kun ensimmaiset suomalaiset. Tehtaat jatkoivat mallisuunnittelukilpailuja 1950-luvulle saakka, usein. Vuonna saunan uutena omistajana halusin palauttaa tuon 50-luvun tunnelman. Saunalle on tuotu huonekaluja, julisteita ja astiastoa 50-luvulta. Tapetit. 2. Huhtikuu Oranssin ja sinisen valimaastoon oli jaanyt suikale tapettia maalaamatta. Se nayttaa minusta 50-luvun tapetilta, mutta tuskins se on ollut. 21. Syyskuu 2005 50-luvun tapetteja saa Tapettitalosta Helsingista. Vaikket klassista Suomi- designkotia haluakaan, kannattaa harkita Artekin kalusteita, vaikka. 4. Syyskuu 2005 Terve,ostettiin vanha 50-luvun talo, jossa seinissa Haltex-levya ja tapetit paalla. Onkohan kellaan kokemusta tapettien poistosta ja sen jalkeen. Hinta 82.00 €/RLL. Alexandra on ihastuttava, 50-luvun tunnelmaa henkiva keittion tapetti, joka sopii niin klassiseen kuin moderniinkiin keittioon. Tama tape. 1950-Luvun lopun tapetit ovat hauskoja ja leikkisia, toisaalta tapeteissa on myos rajuja varikontrasteja. Suunnittelijat uskaltautuivat kokeilemaan erilaisia kuvioita. 17. maaliskuu Hely Sainio Lehtovirta Salo Designista kertoo, etta tapettikirjat ovat n. Annikki ja Ilmari Tapiovaaran 50 luvulla suunnittelema 2+3 – tapetti on. 22. Kesakuu Ostin juuri asunnon 50-luvun kerrostalosta, ja olisi tarkoitus pistaa pinnat uusiksi. Parin tapettikerroksen alta paljastui maalaamaton. 16. Heinakuu vaan joku 50 luvulla rakennettu, tms, joka murenee hiottaessa, ja vaikee paklata? Tapetti on tosi tiukassa, lahtee paljon pois irti repiessa. 18. Kesakuu seka ihana 30-luvun rimpsuverho. Tanaan tuli Tapettitalon ihanainen Kaneli tapetti, 30-luvun malli, jolla Olisiko 40- vai 50-luvun tapetti.

Haltex - tapetin poisto ja maalaus - Suomi24 Keskustelut

10. Lokakuu 1950-luvun suosituimpien muotoilijoiden Arne Jacobsenin, Sven Markeliuksen, Karl Wallpapers by Scandinavian Designers -tapetit syntyivat. 20. Maaliskuu Vaikka tapetti onkin modernin retro, sopii sen muotokieli hyvin yhteen 50-luvun huonekalujen kanssa. Pinkinvarinen tapetti toimii myos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.