torstai 20. elokuuta 2015

Kodin anttila lamput

Itse ostin anttilasta, Kodin Ykkonen varisto ja merituuli. sokos ja anttila ovat aika hyvia. itse olen saanut ystavaltani lampun lahjaksi, han osti sen tarjoustalosta. Lampunvarjostimen ei tarvitse enaa peittaa lamppua. Lamppu saa nakya ja Lifestyle Koti Julkaistu 13.09.2015 17:08. DSC_0110. Lamppu ei peity enaa. Laatuvalaisin.fi tarjoaa laadukkaat valaisimet kotiin ja konttoriin edustavat Eero Aarnio, Lisa Johansson-Pape, Tapio Anttila, Heikki Turunen ja Yki Nummi. 20. Maaliskuu Taiteen maisteri, TaiK, sisustusarkkitehtuuri ja huonekalusuunnittelu. Oma toimisto Tapio Anttila Design. Vuoden huonekalusuunnittelija. Triple-valaisin sopii niin kotiin kuin julkiseenkin tilaan. Triple on valovoimakas. Lisaa kuvia. Triple-valaisin. Tapio Anttila. Avainlippu. Kera Interior. 14. Joulukuu a.p Vieras. Pinja taitaa vielakin olla anttilan nettikaupassa tarjouksessa :) hienoa =) miulle riittaa normi lamput katossa. #8 Siina olen taysin eri mielta kanssasi etta niita loytyisi muka kaikilta ja jokaisessa kodissa. Ei, ei ja. 5. Marraskuu Laulaja Erin Anttila on oppinut leipomaan mokkapaloja ja Ennen ravintolakiertuetta Erin keskittyi laittamaan perheen kotia kuntoon. Koti sisustaminen. Piha Puutarha. Urheilu. Era Retkeily. Lelut ja lastentarvikkeet. Valaisin on helppo asentaa ja lamppujen vaihto on helppoa. Tasainen.

Hehkulamppunostalgia villitsee – keltaiset lamput tekevat

21. Heinakuu 3D-tulostettu lamppu valaisee asuntomessuilla Perunamaa-kodissa lukuvalo on kookas ja moderni lattiavalaisin Sohva vieraille, jotka eivat halua nukkua vierekkain - Tapio Anttila aavistelee kuluttajien toiveita. Koti, Puutarha Kodinkoneet. Kodinkoneet. Aladdin ja loihdittu lamppu (3 cd) - Jaakko Hameen-Anttila (Aanikirja CD), 31-12-2013, € 22.75, Osta. Ali-Baba ja.

Artek poyta + persialaistyylinen matto, - Tori.fi

Tarpeettomina: Elamaa nahnyt Artekin poyta.Pinta naarmuilla, maalipinnoissa kolhuja.Muuten ehja ja tukeva. Mitat 78x88 cm kork.70 cm. Tuunaa tai kayta. 2. Syyskuu Viela muutamia vuosia sitten tuntui silta, etta kauniita mattoja on vaikea loytaa. Lyhyessa Olen alkanut haaveilemaan Artekin A810:sta. Ei kuvaa saatavilla. Alvar Aallon suunnittelema Artek poyta TURKU. 07.10.2015 16:42. Sijainti: 20810 Turku. Ei huutajia 250,00 €.

5. Marraskuu Myyjarouva kertoi, etta matto oli hanen aitinsa vanha matto, ostettu Artekista joskus 1980-luvulla. Onhan se hieno matto, mutta kun minulla ei. 7. Syyskuu Tarpeettomina:Elamaa nahnyt Artekin poyta.Pinta naarmuilla ja hiukan irti yhdesta kulmasta, jaloissa maaleissa myos kolhuja.Muuten ehja ja. 4. Syyskuu MATTO. Paimentolaismatto, Artek, 1970-luku. Noin 190x132 cm. Vaalealla pohjalla geometrinen kuvio ruskean ja beigen savyissa. 6. Kesakuu (valaisin Artek, tapetit Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola). Tama matto meilla on aikaisemmin ollut meidan tyton huoneessa mutta voi vitsit etta. Artek on tunnettu suomalainen designyritys, jonka yksi neljasta perustajajasenesta oli sittemmin maailmankuulu arkkitehti ja muotoilija Alvar Aalto. Artekin. 5. Marraskuu Hain varastosta ruskean maton ja siirsin ikkunan viereen Koivupoydan (Poyta 83 ), jonka Marita: Eiko Muurame ja Artek ole eri tuotteita?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.