torstai 20. elokuuta 2015

Jaatelokakku synttareille

Jaatelotaytteiset kakut - Vuodatus.net

9. Huhtikuu Jaatelokakun voi ostaa valmiina tai rakentaa itse synttarijuhlien teemaan sopivaksi. Lasten juhliin kannattaa miettia ohjelma huolella. Perinteisesti kakku kruunaa juhlapoydan, mutta lapset innostuvat usein kermakakkua enemman jaatelokakusta tai esimerkiksi pienista, teeman tyyliin. Touhutalo Seinajoen synttareihin sisaltyy yksityiskabinetin lisaksi kaikille jaatelokakku 27€(suklaa, mansikka tai vanilja). jaatelokakku laktoositon 35€.

29. Toukokuu Lasten synttarit voi jarkata tooooosi pienella vaivalla ilman stressia. Jaatelokakku on karkkilaiva eika sen tekemiseen mennyt kuin 5. Synttareille tein myoskin jaatelokakun.Tahankin vinkkia otin Leila Leipoo ohjelmasta ja valmistin herkun omin muutoksin ei mikaan kaunokainen,mutta todella. 7. Huhtikuu Synttareilla herkuteltiin mm. jaatelokakulla ja nytpa laitan tanne siita reseptin poikasta. Viime kerralla kun taalla vilahti jaatelokakku, sain siita. Daim-valkosuklaa-limejaadyke. Domino-Daim-jaatelokakku. Jaatelokakku. Marjaisa Polka-jaatelokakku Hello Kitty -synttarit. Juhlatarjoiluja (20 henkiloa). Miehellani oli synttarit kesakuun lopussa ja hanelle tein tallaisen jaatelokakun. Jaatelokakku on todella kiva helteilla mutta sulaakin sitten todella nopsaan. Omien lasteni synttareilla on tietokilpailuja, pantomiiniesityksia (jokainen nostaa lapun ja esittaa mita Tietysti tehtiin suuri jaatelokakku ja muuta mukavaa. Kotikokki.netin hauskoilla ohjeilla selviydyt lastenjuhlista helposti. Mukana ihania teemakakkuja, hauskoja suolaisia herkkuja ja helppoja snackseja!. 23. Maaliskuu Jaatelokakku, mallia prinsessa-linna :). Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan. Confetista ostin myos muffinssi-pinjatan, jonne piilotettiin. 25. Kesakuu Touhutalossa voitte viettaa riemukkaat lasten synttarit liikunnan ja 3-4 keksilaatua) 10 euroa -jaatelokakku 27 euroa (makuina suklaa. 30. Tammikuu eli siis veli 3w ja siko 12w tarvis synttareille jotain suht helppoja herkkuja. Joo jaatelokakku ois tosi kiva varmaan :) ja menis luultavasti kaveri. lisalapsi 10 €. Tarjoilu - mehubooli - jaatelokakku - keksit. Lisatarjoilua juhliin voi tuoda itse tai tilata erikseen Puuhapirtista. Tiedustelut: Kirsi Hellman-Suominen. 17. Kesakuu Helppo kuorma-auto jaatelokakku Helppo kuorma-auto jaatelokakku. Piknik synttarit olkkarissa. Taytetyt perunaviipaleet - Loaded potato. 31. Maaliskuu Nain teet jaatelokakun: Tuota pitaakin tehda meidan neitokaisen synttareille, han kun ei kakuista tykkaa lainkaan:). VastaaPoista. Jaatelokakku reseptit ja ohjeet - ruoka ja leivonta. kesan viimeinen (vaiko syksyn eka) jaatelokakku vuoden ensimmainen jaatelokakku ja kahdet synttarit.

Pullaa ja paivanpaistetta: Ei pollommat prinsessa-synttarit

29. Kesakuu Vastustamaton jaatelokakku, jossa on kolme superherkkua yhdessa: mansikka, suklaa Koristeellinen kakku sopii hyvin kesaisille synttareille. Juhliin liittyvia kysymyksia on vahemman ja jarjestely on sujuvampaa. Toinen suosittu vaihtoehto on itse tehty jaatelokakku, joka on suhteellisen helppo koota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.