perjantai 21. elokuuta 2015

Matto portaisiin

Hiljamaarian sisustuskirja: Rasymatto portaikkoon

11. Tammikuu Portaisiin matto liimataan, ja eteisessa se sujautetaan listojen alle. Parkettiliike Sakkisella Oulussa oli parhaimmat valikoimat mattoja, ja myos. Kellariin vievat portaat olisi tarkoitus laittaa matto paallystys (kokolattiamatto, ei mitaan muovia), ja tietenkin olen vinkkeja vailla :-D. 4. Maaliskuu vuorataan portaat jollain maton tapaisella. - rapataan liima. Anniina: Sehan on aina sorja, mutta olisko se liian liukas portaisiin? 4/3/13 21.06.

18. Tammikuu Ja kaiken taman jalkeen on palattu lahtopisteeseen, eli (tekstiili)mattoon. Jo alunalkaen suunnittelin, etta portaat pinnoitetaan matolla, koska. 21. Tammikuu Kavin kaiken maailman mattoliikkeet lapi etsiessani mattoja portaisiin, eika oikein napannut. kaytava- ja porrasmatot, joita tarjosivat, olivat niin. 4. Helmikuu Kuvassa portaiden matto ja eteisen matto ovat samaa materiaalia ja varia. Sisalmatto kuvassa on Rustik Silver ja kuuluu Mattotalo Helman. 4 Paivaa sitten Rekisteroidy taalla › Olen jo asiakas. Koti. Matot. Ovi- ja porrasmatot. Porrasmatot , 15/pakk. Takaisin. Ellos Home Porrasmatot, 15/pakk. Zoom. 21. Maaliskuu Meilla on kokolattiamattoa portaissa (liimattu) ja eteisessa (listojen alla), Matto on ruotsalaisen golvabian, jolla ihania luonnonsavyja ja. 26. Maaliskuu Vanha matto on nimittain yli 30 vuotta vanha, ja ennen kuin aloimme remppatouhuihin, todella hyvasa kunnossa. Hammastyttavaa. Omamme. 1. Kesakuu Muun remontin yhteydessa matto sai olla ja mollottaa paikoillaan, Saman tien paatin mielessani, etta meillekin tulee tumma matto portaisiin. 10. Elokuu Paallystimme portaat EGEn Una Casa WT matolla, jonka valitsimme Orient Occidentin asiantuntijan avustuksella. Matto on varikartan mukaan. Pysyyko matto betoniportaissa, jotka on maalattu? Tanaan tuli matot postissa ja heti laitettiin portaisiin. Porrasmatto Entas sitten kun halua matot pois. Tarkoituksena on paalystaa vanhat lankkurakenteiset portaat uudella materiaalilla. mutkaa tekeviin portaisiin en edes yrittaisi leikata mattoa kuin askelma. Maton voi asentaa vahatun vinyyli- tai linoleumlattian paalle. Lattia tulee Portaat 0 Portaisiin asennettaessa portaan reunaan tulee aina asentaa porraslista.

4. Syyskuu Harkitsin mustia metallisia jotka sopisivat portaiden muuhun ilmeeseen. Ne jota loysin valmiina rautakaupoista olivat melko kompeloita ja kun. 4. Kesakuu Juonena on eurooppalainen kutina jalan alla kuitenkin niin, etta ihan hyvanhintaisen maton menekki on minimoitu. Lopputulos on viimeistelty. 3. Lokakuu Talla hetkella ne on paallystetty muovimatolla, joka on jo aikansa elanyt. Maton alla on n.40mm paksua vesivaneria portaiden askelmina. Matto.

Luumutar: Paallystetyt portaat

Etolasta loytyy mattoja kodin kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Kuramatot, kynnysmatot , sisustusmatot, metrimatot, kaytavamatot, kylpyhuoneen matot ja eri kokoiset. 30. Maaliskuu 2003 Pitaisi lopettaa liukastelut portaissa, niin varmiiten se kaynee kiinnittamalla matto portaisiin. Tahan mennessa en ole loytanyt muunlaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.