perjantai 21. elokuuta 2015

Slim farkut

NetAnttila - Tvins Slim 'n Lift Caresse farkut 3 kpl pakkaus

14. Elokuu Farkut superjoustavaa materiaalia, joka muotoilee ja litistaa. Klassinen viistaskumalli. Korkea vyotaro ja kapea istuvuus. Kaksi lahjepituutta:. Osta 3 paria Slim.n Lift Caresse farkkuja yksien hintaan! Saat yhden parin sinisia , yhden parin vintage mustia ja yhden parin muodikkaasti kuluneita. Tyylikkaissa, suorissa viisitaskufarkuissa on normaali vyotaro ja lahkeen leveys seka lyhyt lahkeen pituus. Takataskuissa on brodeerausta ja etuhalkiossa on.

Laurien magic slim farkut. Farkuissa on muotoiltu ylaosa, joka tekee hoikentavan vaikutelman. Farkuissa on etu seka takataskut. Etuhalkiossa on nappi. Slim.n Lift Caresse -farkuissa yhdistyy design farkkujen tyyli ja suosikki leggingsien mukavuus ja pehmea tunne. Slim.n Lift Caresse -farkuissa ei ole nappeja. CipoBaxx- farkuista loytyy eri malleja: Slim fit- farkkuja, Regular fit- farkkuja ja Loose fit- farkkuja. Mittaoppaista loytyy tietoja kunkin farkun kohdalta. Slim-farkut, joissa kapea istuvuus ja matala vyotaro. Kulutuspestyja yksityiskohtia lahkeissa. Edessa kolikkotasku ja takana vetoketjullinen tasku. Joustavaa. Slim fit -farkuissa on suorat ja kapeat lahkeet. Farkuissa on normaali vyotaro ja etuhalkiossa vetoketju ja nappi. Viisitaskufarkuissa on aavistuksen ve. Tilaa farkut yalo.fi kaupasta helposti. Suomen kattavin valikoima eettisesti ja ekoogisesti tuotettuja farkkuja naisille ja miehille. K.O.I, Kuyichi, Nurmi, Shampoodle. Farkut - Slim Colored. Vari: Navy Artikkeli nro: 1005014403. SWEET SKTBS farkut. Tiedot: - Useita taskuja. - Logomerkki takana. Materiaali: 98% Puuvillaa, 2 %. Items 1 - 13 of 13 One of our newest fits, our stretch slim fit jeans are comfy and fitted, but not as tight as our stretch skinny. They come in a variety of styles. 18. Helmikuu Lucy Super Slim Jeans Light Blue Denim. Naisten viisitaskufarkku kulutusyksityiskohdilla. Joustava materiaali. Vari: sininen. Materiaali: 98%. Stretchia olevat slimfit-farkut Denim 1953 -mallistosta. 5 taskun malli ja edessa luonnollisia kulumisjalkia. Normaalikorkea vyotaro ja kapeat lahkeet. Tvinsin Slim.n Lift Caresse -farkut yhdistavat farkkutyylin seka suosikkileggingsien mukavan ja pehmean tunteen. Kukaan ei voi aavistaa, etta ne EIVAT ole. Slim malliset farkut joustavalla kankaalla. Slim mallisissa housut ovat hieman kapeammat reisien kohdalta verrattuna standard housuihin. Sopii joustavan. Muodikkaat valkoiset slim fit-malliset farkut joustolla. Normaali vyotaro ja kapea lahje. Viisi taskua, etuhalkiossa vetoketju ja nappi. Materiaali: 98% puu. Osta merkilta Farkut Boozt.comissa. Meilla on 35.99 €. Super slim-fit Colchi jeans - MEDIUM GREEN 119.00 €. Super slim-fit Biker jeans - OPEN BLUE.

Stretch Slim Jeans - Topman

Only Sons slim fit mustat farkut - Materiaali 98% puuvilla 2% elastaani. Vari: Musta. Tuotenumero: 340-22000126-99 AVI SLIM NOS , MUSTA SLIM FIT. VSCT Clubwear Hank Acid Slim Twisted Antifit-farkut sininen nyt DEFSHOPin nettikaupassa yli 800.000 tyytyvaista asiakasta ? ilmainen palautus ? halvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.