maanantai 22. joulukuuta 2014

Playstation 3 singstar paketti

SingStar SuomiHelmet (PS3) SingStar SuomiHelmet -laulupeli tarjoaa kattavan paketin huipputason suomalaista musiikkia kuten iskelmaa, rockia, poppia seka. PS3 SINGSTAR SUOMIBILEET PAKETTI. 12 €/kk. RAJOITETTU 15 Kpl ERA! Uskomaton viihdepaketti pienella hinnalla. Uusimman SingStar pelin lisaksi. 29. Joulukuu on muuten olemassa ps3 malli johon kay kaikki ps2 pelit. singstarit kay kuitenkin kaikkiin ps3:siin Mulla on singstar peli 3selle ja 3sen mikit, niin voi kayttaa niita. Aanesta lehden Paras Juttu ja voita Triomega-tuotepaketti!. 9. Elokuu Myydaan Singstar-paketti Playstation 3:lle, jossa mikit ja 6 pelia. Lisaksi 2 kpl Singstar PS2 peleja, jotka toimii myos hyvin PS3:ssa.Tuotteet. 23. kesakuu Toivottavasti otsikko kertoo olennaisen. Eli kun omistan PS2:n ja siihen sopivat Buzz ohjaimet ja singstar mikrofonit. Ostan tod.nak. kohta myos. SingStar SuomiSuosikit on Suomessa suuren menestyksen saavuttaneen http:/ /www.expert.fi/Tuotteet/Kuva/Pelaaminen/Pelit/Playstation-3-SINGSTAR-. 8. Syyskuu Playstation 3 -versiossa kappaleita on pyoreat 30, kun taas konsolin vanhemmalla mallilla biisilista jaa 25 kipaleeseen. Playstation 2:lta. 20. Joulukuu onko silla jotai valia et onko se PS3 40GB tai 60GB taijotain? vaa ku jossai luki et siina 40GB ei ole ainakaa joskus toiminu joku singstar-peli.

Pelikonsolit - KauppaKanava

SingStar SuomiSuosikit jatkaa SingStar-laulupelien suomalaistettua sarjaa. PlayStation 3 -versiossa on 30 kappaletta, PS2-versiossa puolestaan 25. 18. Elokuu Myydaan Playstation 3/ps2 singstar mikit. Hanki Playstation 3/ps2 singstar mikit edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista.

Uusi sanky Poikamiehesta parisuhdemateriaalia

30. Kesakuu Me just myytiin pois vanha sanky, jonka totesin kovaksi ja ihan yhta kova se oli sen 2 vuotta, en siihen sen paremmin tottunut. Nyt ostettiin uusi. 28. Helmikuu Haaveissa uusi sanky. Moikka! Taalla ollaan kylla vahan harmissaan kun ei ole aurinkoa viikonloppuna nakynyt. Toivottavasti jossain pain. Uusi sanky haisee ihan lakalle, paata sarkee. :(. [quote author=Vierailija time= 10.09.2007 klo 19:20]. Uusi sanky haisee ihan lakalle, paata sarkee. :(. [/quote].

30. Heinakuu Pienen tyton uusi sanky ja petausvinkki! Adele on nukkunut viime syksysta asti taaperosangyssa, joka vaihdettiin viime kevaana unissaan. 19. Heinakuu Hankintalistalla on myos uusi sanky ja aloin miettia, minka kokoinen sen pitaisi olla. Normaali tallaiselle poikamiehelle on kai 90cm levea. 1. Maaliskuu Hunajaan saapui ihana uusi koivuvanerinen parisanky!. Uusi Ekornesin Svane® 630™ -mallisto, jonka uniikki nukkumismukavuutta lisaava IntelliGel® ja patjan jaykkyyden vaihtamisen mahdollistava DuoSystem®. Patjan testiaika on oltava kuitenkin vahintaan kaksi (2) viikkoa ennen mahdollista vaihtoa, jotta patjan ominaisuudet tulevat oikealla tavalla esille (uusi patja. Aiempaa ergonomisempi, helppokayttoisempi ja luotettavampi. Merivaaran myydyin klassikko, Futura Plus -potilassanky on nyt paivitetty. Uusi Futura Plus on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.