torstai 19. helmikuuta 2015

Wii pelit lapsille

Pelikauppa Puolenkuun Pelit - Paras kauppa pelaajalle! - Top-100

Elektroniikka. Kodinkoneet. Kirjat. Koti. Urheilu. Lapsille. Pukeutuminen Nintendo Wii Lego Batman 2: DC Super Xbox One -peli- ja viihdejarjestelma. Skylanders - Trap Team Starter Pack Wii. 54,90 EUR Super Pokemon Rumble 3DS peli Skylanders Giants Booster Pack Wii peli Wii Metroid Other M peli. 16. Lokakuu Mies meinasi ostaa Nintendo Wii:n heille yhteiseksi joululahjaksi. Riittaako tuo peruspaketti mihin kuuluu kone, se urheilupeli kokoelma (?).

12. Joulukuu Wii U onkin parhaimmillaan jo lapsia hankkineiden pelaajien olohuoneissa, jossa Nintendon Wii U -konsoli tarjoaa erikoisia pelielamyksia. Peliale, tarjoukset, edulliset ja halvat pelit! Wii – PELIT – Nuorille Elainpelit Top-100. Suomenkieli mukana tassa mainiossa lastenpelissa Wii:lle!.

22. Marraskuu Peli- ja kasikonsoleissa on paljon valinnan varaa: Xbox 360, Playstation 4, Nintendo mutta viime vuosina on tullut saataville myos lapsille sopivia peleja. Wii on profiloitunut kolmikosta selkeimmin koko perheen viihteeseen. Vuoden 2005 leffahitin jatko-osa on taalla. kun lasten suosikkihahmot jatkavat sekalaisia seikkailujaan Madagascar: Escape 2 Africa pelissa. Mukana ovat tutut. Viime vuoden menestynein seikkailupeli lapsille Skylanders Spyro.s Adventure saa Uudesti muotoiltu Wii mini -pelikonsoli on taydellinen keino tutustua Wiin. Ehei, hyvalle lastenpelille loytyy taalta tukea ja kehua. Tassa tapauksessa siihen ei vain ole mitaan aihetta, silla lasten altistamista Acme Arsenalille voidaan. Keidas. Keidas on nuorten oleskelu-, nayttely-, peli- ja opetustila Hameenlinnan paakirjaston lasten- ja nuortenosastolla. Nuorten ryhmat voivat varata Keidasta. Koulun alku. Lasten luovat lelut askartelutarvikkeet. Lasten musiikkisoittimet. Maalauskirjat, varityskirjat piirustustarvikkeet Wii U pelit. Suurin valikoima peleja ja tarvikkeita. Meilta loydat mm Wii, PS3, Xbox 360, Nintendo DS, PSP peleja edulliseen hintaan ja nopein toimituksin. Pelikoneessa on jo yli 5000 pelia, muidenmuassa Mahjong -pelit, Bubble Shooter, Gold Strike, Solitaire (pasianssi), Tetris, Mario, Bloons ja Bejeweled - nettipelit. Wii U Premium Pack 32 Gt Mario Kart 8 -pelikonsolipaketti. 319,99. Lisaa koriin. XBOX 360 4 Gt -konsoli. 199,99. Lisaa koriin. PS3 Super Slim 12 Gt -pelikonsoli. 30. Marraskuu Wii U voisi olla se paras ratkaisu tuon ikaisille, IMO. 30.11.2013 Toki paljon lapsille sopivia peleja loytyy myos PS3:lta, etta Xbox 360:lta. Lainattavaksi loytyy kirjastosta riippuen peleja aina lasten rompuista uudempiin PlayStation- ja Wii-peleihin asti. Myos pelit kuuluvat seutulainauksen piiriin. Koko perheen Musiikkipelit Partypelit Urheilu Musiikkisoittimet Seikkailu Tasohyppely Toiminta Lastenpelit Roolipelit Sosiaaliset pelit Ei ryhmaa.

Wii U pelit

Kansallisen pelipaivan viikolla jarjestetaan Pelit kiertoon! -tempaus, jossa lahjoitetaan Vakivallattomia lasten ja aikuisten PlayStation 3:n seka Wii:n peleja. Valikoimissa on PS3-, PS4-, Xbox 360- ja Wii-peleja. Peleja ei saa Paakirjaston lasten ja nuorten osastolla on kirjastossa pelattavia peleja. Valikoimiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.