perjantai 23. tammikuuta 2015

Maalarin valkoinen maali

Sisamaalit - Starkki

Seinamaali Siro 7 18 l maalarinvalkoinen. OG23. Vesiohenteinen himmea disperiomaali. Vahainen sivukiilto. Soveltuu seina - ja kattopinnoille kuivissa tiloissa. 4. Maaliskuu maalarinvalkoinen on ihan jarkyttavan ruma vari, sellainen sinertava. Tosi ankea seinassa. Savyttaisin kylla maalin, vaikka valkoiset seinat. Kiilto. Puolihimmea. Varisavyt. Perusmaali 1. Maali kuuluu Teknomix- savytysjarjestelman piiriin. Maalarinvalkoinen T1327 (TC-8168). Pesun- ja kulutuksenkesto.

10. Heinakuu Usein kuvitellaan, etta valkoinen seinamaali on helpoin ratkaisu. Ja haluaa rikkoa ainakin yhden yleisen luulon: maalarinvalkoinen ei. Pintamaali Luja 0,9 l valkoinen puolihimmea. CC40. Vesiohenteinen, liuotteeton maalarinvalkoinen puolihimmea maali ammattimaiseen sisamaalaukseen. 4 Paivaa sitten Raksa 3 pohjamaali 9 l maalarinvalkoinen. Tuotenumero: 6418091313093. Edullinen tayshimmea ja vesiohenteinen sisalateksi kuiviin. Ilves Seinamaali. Himmea seinamaali sisakayttoon. Himmea lateksimaali, joka soveltuu sisamaalaukseen mm. betoni-, rappaus-, tiili- ja tasoitepinnoille, lastu-. 10. Kesakuu Kokeilussa on ollut jo maalarinvalkoinen G497, joka oli ihan liian keltainen ja Vihdoin otin luurin kateen ja soitin Tikkurilan maalilinjalle. 12. Lokakuu Maalin savyn valinta. Ajatelkaapas, etta se suosittu maalisavy PAPERI, on savy F497 eli tosi valkoinen ja siita astetta maalarinvalkoinen. 7. Marraskuu Taman valkoisen maalin rinnalla listat ei nayta yhtaan kellertavilta, vaan mun. Anonyymi maalari: aivan, savyttamaton valkoinen oli munki. 16. Lokakuu Kaikille tuttu ns. maalarinvalkoinen (G497) loytyy vasemmasta valkoistakin valkoisempi Tikkurilan Lumi -maali voi olla oiva valinta. 25. Tammikuu aikaiseksi meidan olohuoneen valkoisella pohjamaalilla kasiteltyyn seinaan… h a r m a a. Selkeasti harmaa. Maalarinvalkoinen? En voi. Puolihimmea, akrylaattia sisaltava dispersiomaali sisatilojen maalaukseen. Kestavyytta vaativiin kohteisiin. Maalarinvalkoinen. 20. huhtikuu Halusin maalin olevan raikkaan valkoinen, muttei liian sinertava tai harmaa. Maalarinvalkoinen ei olisi missaan nimessa sopinut meille, koska. Alkydipintamaali. Ulko- ja sisakayttoon. Voi maalata puuta, metallia, kivea, lasia, kovaa muovia. Jos viimeistelet pinnan kirkaslakalla kayta alkydilakkaa 60-2987. Maston spraymaali 400ml maalarin valkoinen 223, RAL 9010. Maston spraymaali 400ml maalarin valkoinen 223, RAL 9010. Maston - Maston spraymaali 400ml. Spraymaali 100 - Maalarin valkoinen 223 400ml RAL9010. Tuotenumero: 100223. Maston 100-sarjan spraymaalit ovat korkealuokkaisia, patentoidulla Blue.

Valkoista, valkoista vai valkoista? - Sisustussuunnittelu ja

29. Joulukuu MAALITYYPPI, Vesiohenteinen puolihimmea, akrylaattia sisaltava dispersiomaali sisatilojen maalaukseen. MaalausRYL:n mukainen. Hei. Kysymykseni on varmaan tyhma, mutta miksi maalarin valkoinen on niin suosittu vari sisaseinissa? Onko tavallinen valkoinen liian kylma tai kirkas?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.