maanantai 23. joulukuuta 2013

Vauvan sukka

Vauvan pikkusukat Neulevinkit Harrastukset Pirkka

27. Tammikuu Vauvan sukat ja tumput on tehty Novitan Nalle-langalla, savy luonnonvalkoinen. Langan menekki oli noin puoli keraa. Seka sukat etta tumput. 28. Syyskuu Piirakkasukat vauvalle. Pikku piirakat. Joku kyseli taalla, etta loytyisiko ohjetta vauvan piirakkasukille, joten tassa nyt pienennetty versio. Sock Ons – pitaa vauvan sukat jalassa! Sock Ons sukanpitimet puetaan vauvan sukkien paalle ja ne pitavat sukat paikallaan. Vauva ei pysty potkimaan tai.

Vauvan sukat. Lanka: Poistolanka, jonka nimea en enaa muista. Lanett tai Wool voisi olla aika lailla saman vahvuista. Puikot: Muistaakseni 2,5 mm sukkapuikot. Vauvan pikkusukat. Lasten ja vauvojen neuleet. 30.01.2009 - 14:51. Vauvan pikkusukat Marttojen Novita Wool -langasta. Koko: 70(80) cm. Lanka: Marttojen.

24. Kesakuu Tee toinen sukka samoin. Tavattoman sievat pikkuiset sukat! varren ja jalkateran saat helposti vanhemmallekkin vauvalle sopivat. Vastaa. Onko tama tuttu linkki? Neulontaohje ja siihen liittyva koskettava tarina. http:// www.taitoep.net/vauvan-sukan-ohje/ Ukinhuutaja sai lahjaksi talla ohjeella tehdyt. Perhekerhon vinkkeja vanhemmille - Vauva: Tietoa ja artikkeleita vauva, vauvanvaatteet, mittataulukko, vauvan vaatekoko, kengan ja sukan koko ian mukaan. Lastenvaatteet, vauvan vaatteet, vauvan juhlavaatteet, vauvan tarvikkeet ja unipussit edullisesti netista. Vauvan koko-opas Sukat ja jalkineet. TUTTA Vauvan sukat 2 paria Tutta sukat. Vauvojen sukat 2 paria. MAURI KUNNAS, Kunnas Vilske vauvan unihaalari 10,15 norm. 12,59. MUUMI, Muumi. Ma ostin kaupasta vauvan sukkia, joissa oli merkinnat kuukausina, tais olla 0-3 ja nuo kylla menee vielakin jalkaan. Tosin on isompiakin jotka. 2. Syyskuu Sukan tarina: Taman sukan sydamellisen ja mieleenpainuvan tarinan kertoi meille Eila Turenius neulekoulussa viime kevaana. Alkuperaiset. VAUVAN SUKAT. Kudotaan yhdessa vuoden pirkkalalaisille vauvoille villasukat! Jos haluat osallistua kutomistal- koisiin, niin tassa ohje sukkien kutomista. Ruskovilla vauvan sukat ovat ihanan pehmoiset merinovillasukat (100 % luomuvilla). Luonnonvalkoinen.

18. Joulukuu Pitaisi ostaa sukat lahjaksi puolivuotiaalle tyttovauvalle. Mika sukkien koon pitaisi olla? 15-16 tai 17-19 kenties? Kumpi lahempana?. Kuinka pitka sukan tera pitaisi neuloa? Tarkista koko tasta taulukosta. Vauvat Olen omalle lapsenlapselleni tehnyt 80cm mukaan sukat. Woolilla. 9. Maaliskuu Toiveestanne kirjoitan tanne nyt lyhen ja ytimekkaan ohjeistuksen naihin aitini suunnittelemiin vauvan kirjoneulesukkiin seka taaperon sukkiin.

Vauvan sukat!! Vau Foorumi

29. Huhtikuu VAUVAN SUKAT. Tulihan noita sukkia kudottua muutamat ennen lapsenlapsen syntymaa. Sitten en vain enaan saanut millaan aikaiseksi niin. 26. Lokakuu Naita sukkia on kiva ja nopea tehda. Nama ovat n. ?-vuotiaalle, jonka jalkateran pituus on 10 cm. Malli venyy niin paljon, etta mahtuu kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.