tiistai 24. joulukuuta 2013

Kevyet letut

30. Tammikuu Banaaneista ja kananmunista valmistetut letut ovat seka herkullisia etta proteiinipitoisia. 11. Joulukuu Mika on teidan nopea ja helppo suosikki valipala tai kevyt lounas? valipala on kylla naa kuuluisat proteiini/banaani pannukakut/letut. 6. Huhtikuu Parempia jopa kuin tavalliset letut, kun niissa oli kardemummaa ja vaniljaa mausteena. :p. #1. Tonnikalasalaatti – Kevytta, mutta taivaallista!. 18. Tammikuu Terveys letut. 6 dl kevyt maitoa 2 kpl kananmunia 1,5 dl mammia 3,5 dl vehnajauhoja 0,5 tl suolaa 2 rkl sokeria 3 rkl juoksevaa margariinia. Anna paistua hetki, ja nosta lettu pannulta lautaselle. Paista samalla tavalla loputkin letut. Sopiva lampotila lettujen paistamiseen asteikolla 1-6 on 4. Yli jaaneet. 22. Helmikuu Letut ovat olleet omia suosikkijalkkareita ihan lapsuudesta alkaen, soi ne vispia vaniljasokerilla ja hyvin kevyesti tomusokerilla makeutettuna. Tee lettukestien vieraisiin vaikutus ja opettele kaantamaan lettu heittamalla. Tarvitset matalareunaisen ja kevyen paistinpannun, joka on runsaasti voideltu. Kiehauta kevyesti ja jata sen jalkeen hetkeksi kannen alle hautumaan miedolla lammolla. Ohukaisten valmistuttua lisaa taytteet, rullaa ja nauti. Yksi annos.

37 Responses to “Arjen TODELLA helpot kevyet lounaat, seka

2. Huhtikuu Letut hajosivat kaantamisvaiheessa, ei mitaan toivoa saada niita ehjina Letuista kannattaa tehda pienia, jolloin eivat hajoa niin helposti ja. Ohuet letut Aineet ripaus vaniljasokeria 5 dl maitoa 2 dl vehnajauhoja 2 kpl Ihanat, kevyet letut Ainekset 2 tl sokeria 2 tl vaniliinisokeria 4 dl vehnajauhoa 4 rkl.

Poistoilmalampopumppu (PILP) Kayttajakokemuksia? - Lammitys

18. Elokuu Poistoilmalampopumppu. Poistoilmalampopumppu (PILP) ottaa lammitysenergiaa talosta poistettavasta ilmasta ilmanvaihtoputkiston kautta. Poistoilmalampopumppu. Nilan Lampopumput: Suomessa Nilanin poistoilma- lampopumppuja on asennettu jo vuodesta 1987 eli yli 20 vuoden ajan!. 24. Marraskuu Poistoilmalampopumppu ottaa energiansa talon poistoilmasta ja on osa kehittyneempaa koneellista ilmanvaihtojarjestelmaa.

Poistoilmalampopumppu ottaa lammitysenergiaa talosta poistettavasta ilmasta. Pumppu siirtaa lammon tuloilmaan, lampimaan kayttoveteen tai vesikiertoiseen. 2. Lokakuu Kaipaisin kayttajakokemuksia poistoilmalampopumppujen omistajilta. Plussia? Miinuksia? Siinahan on kaikki samassa, hoitaa ilmanvaihdon. Poistoilmalampopumppu ottaa lammon ilmanvaihdosta. Poistoilmalampopumppu kytketaan ilmastoinnin poistoputkeen. Siina se ottaa talteen ulos puhallettavan. Poistoilmalampopumppu. Poistoilmalampopumppu on yhdistetty ilmanvaihtolaite ja lamminvesivaraaja, ja usein myos lammitysveden lammitys on mukana. Poistoilmalampopumpun asennus on huomattavasti yksinkertaisempi kuin maalampopumpun. Saat maalampopumpun veroista tehoa merkittavasti. Poistoilmalampopumppu. Oletko rakentamassa uutta? Rakennusmaaraysten mukaan sisailman pitaa vaihtua kokonaan kahden tunnin valein, ja 30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.