keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Sisustuslevyt

Sisustuslevyt - Rautaverkko.fi

ISOTEX sisustuslevy. ISOTEX on korkealaatuinen luonnollinen ja allergiavapaa sisustuslevy lampo- ja aanieristykseen (-26dB). YMPARISTOYSTAVALLISYYS. Lapivarjatyt CWP sisustuslevyt ovat luonnollisemman ja elavamman nakoinen vaihtoehto kuin petsatut tai maalatut levyt. Lisaksi lapivarjatty tekninen koivupinta. WOO! Sisustuslevy - uusi ilme helposti! Luonnollista sisustamista aidolla puulla. Nyt my s upeat LED-valaisimet!.

Siparilalta sisaverhouslevyt ja seinalevyt moderniin puusisustamiseen. Aito- sisustuslevyt ovat nopeita ja helppoja asentaa, joten voit helposti sisustaa niilla kotiasi. Sisustuslevyt ovat varteenotettava vaihtoehto pintojen maalaamiselle, Yhteista valikoiman sisustuslevyille on se, etta ne ovat kaikki erinomaisesti aanta ja.

CWP Sisustuslevyt. Kun haluat julkitilaan tai kotiin nayttavaa ja yksilollista sisustusseinaa tai alakattoa, CWP:n materiaalit ovat oikea vaihtoehto. CWP:n. Aluco-sisustuslevyt. Aluco-sisustuslevyt. Aluco levyt varastossa. PIENEMPI LEVY 500mm x 2850mm x 4mm. ISOMPI LEVY 1220mm x 2850mm x 4mm. Jos levyjako ei mene tasan, tyosta aloitus- tai lopetuslevyista (tai molemmista) tarvittava osa pois. Tyosta levya siten, etta pintakasitelty puoli ei vaurioidu. Sisustuslevyt. SIBU Design -polystyreenilevyt. Itavaltalainen SIBU Gmbh Co Kg on valmistanut Sibu-polystyreenilevyja vuodesta 1984 lahtien. Nayttavia levyja. Monipuolinen Maler ART -sisustuslevy sopii uudis- tai remonttikohteiden viimeistelyratkaisuihin. ART-mallisto sisaltaa 19 vakiosavya. Levyt (2800x616x8 mm). MDF-sisustuslevyt. Tulosta. Sahkoposti. MALER MDF-SISUSTUSLEVYJEN ASENNUSOHJEET. Lue ohjeet tarkasti ennen saneerauslevyjen asennusta!. Toimitamme kohokuviollisia sisustuslevyja, joiden ulkomuoto ja tekniset ominaisuudet raataloidaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Musta / Black HY108, Kiiltava Valkoinen / White HY-002A-EVE, Shampanja hopea / Champagne Silver HY113, Punainen / China red HY117. harjattu alumiini. KOKO (mm) (vahvuus*leveys*pituus), MATERIAALI, HINTA OVH. 18 x 200 x 800, Mantyliimalevy, 4,95 €/kpl. 18 x 200 x 1500, Mantyliimalevy, 8,25 €/kpl.

Elam-sisustuslevyt ovat kotimaisia paaasiassa julkisten tilojen sisustuksiin kaytettavia useimmiten paloluokitettuja levyja seiniin ja kattoihin. Levyt voivat olla. 13. Syyskuu 13.09.2015, Vedenkestavat muovitetut sokkelit myos kiiltavana. 13.09.2015, LED -listavalaisimissa UUTUUS malleja.Asennus vaikka vanhoihin. AaNta eristavat levyt. Uudiskohteet ja korjausrakentaminen ? Seinien ja kattojen aanieristys seka akustointi ? Huoneistojen valisten seinien jalkiasennus.

Maler - MDF-sisustuslevyt

Cleaf-sisustuslevyt. Bianco Surf. Bianco Smart. Beige Smart. Santos White. Santos Grey. Confort Penelope. Penelope Maya bronze. Bianco Shanghai. ALUCO-SISUSTUSLEVY. VARASTOTUOTTEET. Aluco levyt sahataan maaramittaan. Levyn maks. mitta: lev. 2440, kork. 1220mm. 44000. Kiiltava valkoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.