torstai 27. marraskuuta 2014

Loreal raidat

31. Toukokuu Kyseessa oli Loreal Preference Glam Lights, eli raitavari. ihan kiva kesainen vaalennus, vaikka en ihan selkeita raitoja tehnytkaan.en oikein. 6. Toukokuu Kun omia hiuksia en aijo tassa pitkiin aikoihin varjailla, paatettiin laittaa Juulialle vahan raitoja kirkastukseksi.) Tassa raidoitussetissa oli vahan. 29. Huhtikuu L.Oreal Paris Preference Glam Lights on uusin tapa saada elegantit ja hienostuneet raidat, jotka tuovat hiuksiin vaaleutta ja antavat niille. 16. Toukokuu Tama postaus on tehty yhteistyossa L.Oreal Paris.n ja Indiedaysin kanssa. En kuitenkaan halunnut liian selvia raitoja, vaan luonnolliset. 9. joulukuu L.oreal, Excellence Creme L.oreal Paris Feria Preference. RAITA/ VAALENNUS jauhe sisaltaa persulfaattia, ja se on erittain ihoa arsyttava. 6. Toukokuu Loreal, preference, glam lights, hiusten varjays kotona, arvonta, hiusten Patkasen hiukset olalle ja otan vaaleita raitoja, tarkoituksena. 8. Helmikuu Voiko mustiin hiuksiin laittaa suoraan tallaisen Loreal:in raitavarin? Vari olisi ihan tummanruskea jossa sitten raitoja. Naita myydaan siis ihan. 31. Lokakuu Yhteistyossa L.Oreal *. Meikkivoiteen savyn valinta saattaa aiheuttaa monesti hankaluuksia ja vaaran varinen meikkivoide ikavia raitoja.

A piece of inspiration: L'OREAL HIUSVARI TESTISSA

23. Heinakuu mulla oli lorealin (?) super vaaleat raidat aine. Laitoin itse hupun kanssa ja hyvin onnistui. Ennestaan ruskeat hiukset ja olkapaille asti. #2. Nyt voit luoda helposti lumoavat ja luonnolliset raidat itse! L.Oreal Paris Preference Glam Lights 05 Keskivaaleista vaaleanruskeille raita-aine. LOREAL.

Leikkikeittio, tori - Ilmoitusopas.fi

23. Syyskuu Niin, kumman ostaisit ja miksi? Itse pahkailen. Haluaisin lapsille Ikean leikkikeittionse on ensinnakin tyylikas verrattuna muovisiin ja moderni. LASTEN LEIKKIKEITTIO (KDK03), uusi. Hieno puinen ja varikas leikkikeittio kaikille pienille kokeille. Tasta leikkikeittiosta loytyvat niin liesi ja uuni kuin myos. 13. Joulukuu Minka ikaiset lapset leikkivat eniten? Mietin omille 4- ja Meilla leikkikeittio ( IKEAn) on kovassa kaytossa. Kaikki kolme (pian 2v., 5v. ja 7v. ).

22. Syyskuu Ostetaan ikean lasten keittio duktig pirkanmaan alueelta. Nouto onnistuu. Meilla on 113 ilmoitusta tori / leikkikeittio sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja alta pois ikean leikkikeittion, kaupan, ruoanvalmistus tarvikkeet, leikkiruoat. 10. Syyskuu Myydaan uudenveroinen Ikeasta ostettu lasten leikkikeittio. Soita ja kysy lisaa p. 0405448707 yhteydenotot vain puhelimitse. 3. Huhtikuu Meninpa sitten halpaan ja hankin edullisen Ikea-keittion. Ikeaa olen ostanut lahinna nuorten ja lasten huoneisiin, kohteisiin joiden kalustoa. 11. Tammikuu Tormasin Googlen kertomana ihan mahtavaan ideaan: Ikean Expedit -hyllykon leikkihellatuunaukseen, jonka voit katsoa taalta. Itse tein. 7. Toukokuu Viikonloppuna kavimme Ikealla ostamassa lapsille oman keittion. Eli en loytanyt sita enaa ainakaan Ikean nettisivuilta, muistatko yhtaan mika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.