tiistai 31. joulukuuta 2013

Keittion seinat

Keittiolaatat Kaakelikeskus

3. Huhtikuu Lopulta maalasin valin samalla Luja-maalilla, jolla keittion muutkin seinat. Maali on savytetty valkoinen ja toimii valitilassa tiskialtaidenkin. 7. Toukokuu Yllatykseen liittyi vahvasti keittio, jolloin tajusin, etta nyt on vihdoin oivallinen aika maalata keittion seinat! Kaivelin kalenteria viela hieman lisaa. Kesan remontissa keittion seina vedettiin huomiotaherattavan keltaiseksi. Lopputulos oli mainio, mutta arvatenkin kyllastyin siihen melko pian. Se mita.

Vihdoin keittion seinalla. 19.04.2015. 025. cats. Otsikkona voisi oikeastaan olla myos Kun aiti pojalta hyllyn polli… Hmm, hieman taustaa: Sain taman arkkitehti. Nain valitset keittion valitilan laatan. Tutustu Kaakelikeskuksen ohjeeseen ja valitse oikein. Tule tutustumaan keittioon sopiviin laattoihin liikkeeseemme. Johanna Ketolaisen ja Mikko Lehtosen keittion seinat maalataan hiekan savyisella maalilla. Ruskeasta savysta Johannan ja Mikon valitsemat vaaleat. 18. Tammikuu Keittiokaappeja ei voinut valmiiksi saakka tuunailla, ennenkuin seinat olivat valmiit. Aiemmin jo kerroinkin keittion tulevista vareista ja tapetista. 21. Elokuu Meilla on maailman ihanin keittion seina :))). Ja siina se on!!!! Voih, ma oon ihan rakastunut siihen.) Ja tohon poikaan myos, joka halus tulla. 21. Marraskuu KEITTION MUSTA SEINA. Joku ehka muistaa kun taalla pohdiskelin ennen remonttia erilaisia vaihtoehtoja mita tehda talle keittion. Seinan maalauksessa kannattaa kiinnittaa erityista huomiota pohjatoihin. Keittion seinien mahdolliset halkeamat avataan pakkelilastalla, irtonainen aines. 15. Heinakuu Ja sitten kaiken tuon tohinan tuoksinassa kavi viela niin, etta myimme kotimme ja muutimme muualle. Niin, totta tosiaan. Myimme olohuoneen. Joskus osa teipista jaa seinaan, joskus taas osa maalista seuraa teipin mukana. Maalilinja vastaa: Miten maalaan keittion kaapit uuteen uskoon? 28.08.2015. 23. Tammikuu Kustannus- ja ulkonakosyista keittion paatyseina maalattiin kokonaan, Pistokkeet ovat seinan takana keittion siivouskaapissa. Ei johtoakaan. 10. toukokuu Nyt olisi luvassa kuvia meidan keittion harmaantuneesta seinasta. Keittion seinat kaikkinensa vaativat jossain vaiheessa kunnostusta, mutta. 26. Tammikuu Tason takaa tietenkin paljastui iso reika seinassa seka maalaamaton pala kattopaneelia ja lakkaamaton osa parkettia mika tarkoitti seinaan. Keittion kaappien pinnoitus, keittion uusi ilme helposti ja nopeasti. 1. Heinakuu Sain eilen kateeni asuntomme avaimet, ja silloin keittion seinan kaataminen tuntui hyvalta ratkaisulta – saamme tilavan, toimivan tupakeittion.

Keittion seina on keltainen

Keittion seinan tauluja. Kayttajalta Johanna Tukiainen. 05.05.2015 18:15. Vasemmalla roikkuu lila prinsessamekkoni. Siina vieressa on Julian maalaama taulu. Ensimmaisen suunnitelman lahtokohtana oli keittion ja olohuoneen valisen seinan poistaminen, jolloin liesitaso olisi jaanyt tilanjakajaksi ja etuna olisi ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.