torstai 19. joulukuuta 2013

Pysakki aikataulu

Talviaikataulut - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki

Sivujen paapalvelu on nimeltaan Jyvaskylan paikallisliikenteen pysakit, ja sen avulla kayttaja voi laatia tulostettavia aikatauluja haluamiltaan pysakeilta. Reitit ja aikataulut. X = Ajetaan pysakin kautta = Pysakki ei ole kaytossa. SS= Ajetaan kaksoispyhien jalkimmaisena pyhana. OnniExpress - paras teille. Reitit ja aikataulut. Linjojen 118 ja 210 aikataulut: Linjan lahto- ja saapumislaituri on Yliopistonkadulla Kauppatorin pysakki numero T53 ( Ortodoksisen kirkon.

HELMIN ajantasainen pysakkiaikataulu ja ratikka Kolmen sepan aukiolla. Bussi Rautatieaseman pysakilla. HELMI-bussi paatepysakillaan Rautatientorilla. Sivu 94, Linja 35: Aikatauluun on lisatty klo 5:22 Lintulasta lahteva vuoro. Ei kay pysakilla Zimmari P. Ajaa pysakkien Kitulankuja P ja Monitoimitalo P kautta. Osta Liput. ETUSIVU. TIEDOTTEET. PYSAKIT. AIKATAULUT. Liikennetiedotteet. MATKUSTAMINEN. MATKUSTAMINEN. Yhteystiedot. UKK. Matkatavarat. Yobussit 90A ja 90N (ja 97N) Meripellontielta (pysakki 4500) Keskustaan ja 95N Yobussi 97N Puotilan ostoskeskukselta (pysakki 4512) Rautatientorille. Reitit ja aikataulut Aikataulut: Linjan numero tai nimi Pysakit i. Paikka, pysakin nimi tai numero. mLentoasema. #Satamat !Linjakartta. 8Liitynta- pysakointi. 9. Marraskuu Tulevaisuudessa jarjestelma varmasti osaa paitsi aikataulut ja pysakit, myos reititykset. Jo nyt siina on tarkeimmat vaihtoyhteydet. Kokeilepa. Pysakit on kaikki HSL:n pysakkiaikataulut helpossa paketissa. Valitse pysakkisi ja naet niiden seuraavat lahdot yhdella silmayksella. KIRJASTOAUTO. Ensimmainen kirjastoauto hankittiin Lapualle toukokuussa 1972. Ensimmainen liikennointipaiva autolla oli 12 paiva Kesakuuta 1972. Toinen. Pysakit. Reitit. Hakutuloksissa nakyvat kartalla nakyvat pysakit. Lista paivittyy automaattisesti kun liikutat karttaa tai muutat sen kokoa. Pysakin aikataulun saat. Katso aikataulut! Aikataulut. Paikallisliikenne. Savo-Karjalan Linja aloittaa paikallisliikenteen Joensuun keskusta, Finnair-pysakki, Koskikatu 4. Pysakkiaikataulu. 3003 Kuokkamaantie. Tampereen joukkoliikenteen ja yhteistariffissa olevien linjojen arvioidut lahtoajat pysakilta. Voimassa 1.6.-7.8.. Valitse pysakki nimen mukaan: Suomi. Svenska. English. A B C D E F G H I J K L M Valitse pysakki linjalta: Kaikki Helmi-linjat. 2. 2 Kaivopuisto. Bussien aikataulut loydat tasta Kiasman pysakki: Mannerheiminaukio, Kiasman paaoven edessa. Arkisin. 12:00 Pysakki 16 Kauppakeskus Dixi, Tikkurila. Hae pysakin aikataulu. Hae bussin aikataulu. Reittihaku. Mista Hae reitti. Palvelussa esitettavat aikataulut ovat arvioita ja niiden toteutumista ei voida taata.

Kirjastoauton aikataulut - Lapua

Helsingin seudun joukkoliikenteen kaikki aikataulut on koottu HSL:n on merkitty arvioitu saapumisaika niille linjoille, jotka kayttavat kyseista pysakkia. Voit ladata tai tulostaa ajantasaiset aikataulut tasta: Syysaikataulut (10.8. Aikatauluja voi tarkastella myos Matkahuollon aikatauluhaussa*. * = Matkahuollon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.