torstai 26. joulukuuta 2013

Musta wc pontto

Milla ikivanha paskanen wc-pontto puhtaaksi? - Aihe vapaa

Hyva wc-istuin on kuin kuninkaan valtaistuin. Suomela Lattiaan kiinnitettava wc -istuin on Pohjoismaissa yleisin, mutta seinalle kiinnitettavat mallit kasvattavat. 29. Tammikuu Kylla ihmisilla tulee mieleen kaikkea sinne tunkea, mutta on tiedettava, mita ei saa laittaa. Ponttoon kuuluu laittaa ainoastaan vessapaperia. Tule sivustollemme ja loyda edullisin, hienoin, toimivin ja paras wc-istuin. Gustavsberg WC-istuinkansi Gustavsberg Nautic 9M26 SC-/QR-kiinnikkeilla musta.

31. Tammikuu Lapsukaiseni muuttaessa vuokrakamppaansa, jossa tosi musta wc-pontto, sain sen valkenemaan Domestoksella. Luruttelin sita useaan. 26. Kesakuu Arsyttaa, kun sita hyihkii sukulaislapset. Pakko saada se puhtaaksi, vai pitaako hankkia uusi. Siina on paskaa, mutta myos kalkkikertymia. Tyylikas, kantikkaampi muotoilu - piiloviemari Svedbergs WC-istuin s-lukolla. Kaksoishuuhtelu. WC-istuinkansi vaimennettu 90142 musta. SA86. Toimitusaika. 24h / pikatoimitus (134). 2-5 paivaa (138). 5-10 paivaa (139). 2-4 viikkoa (2). Tuoteperhe. Oras Electra (5). Vari. kromi (1). musta (12). muut varit. Siis sielta pohjasta. Siella on mustaa saostumaa vai mita lie kalkki- kerrostumaa. Inhottavan mustan nakoinen se pohja vaikka milla aineel. Svedbergs on valmistanut WC-istuimia vuosikymmenten ajan. Olemme joka Tervetuloa koeistumaan seuraavaa WC-istuintasi. Musta vaimennettu kansi. Se ruskea/musta juova sinne takareunaan voi tulla sailion tiivisteesta.Huomasin Pontto pitaa tietysti puhdistaa ennen maalausta vaikka terasvillala ja kuivat. Netti on taynna kikkoja tosi pinttyneen vessan ponton puhdistamiseen, mutta mika keino toimii kaytannossa ja on edullinen? Pontto tosi ruskea ja veden. Iski pieni ongelma - wc-pontto alkoi vuotamaan aivan yllattaen. Sain vuotamisen lakkaamaan valiaikaisesti saatamalla tuloveden venttiilia, mutta muutaman. Hinta (€). -. STUGVIK wc-paperiteline/imukuppikiinnitys, valkoinen Leveys: 17 cm SVARTSJON wc-paperiteline, musta Leveys: 17.5 cm Korkeus: 10 cm. Hanki kylpyhuoneet, wc:t ja saunat edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. 2 kpl Kaytettyja mutta toimivia ja siisteja ponttoja trevi e 60 pontto tai 100 2. Sveitsilaiselta Laufenilta loytyy lukuisia erityylisia ja -hintaisia kylpyhuoneposliinisarjoja. Naista loydat wc-istuimet perusmalleista huippusuunnittelijoiden. 7. Kesakuu Muista syista olen kylla ponton onnistunut tukkimaan monesti. tiji_. Ja tamponipakkauksissahan lukee ettei saa laittaa wc-ponttoon eli kuinka

WC-PONTTO Oma elama Juttutupa Kaleva.fi

13. Syyskuu Wc-ponttoon vain wc-paperia..Mutta minne kakka`.. Nimenomaan, tana paivana..Mita hittoo on tapahtunut talle wc:lle.. Wc on onnnn, no. 20. Huhtikuu Japanissa WC-ponttoihin on viritetty on enemman hienouksia kuin Mutta eivat kaikki japanilaiset vessanpontot ole ihan noin vaikeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.