keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Labyrintti lautapeli

Muuttuva labyrintti -pelin saannot? - Sana vapaa - Keskustelu

Raivaa tiesi labyrintin lapi seinia siirtelemalla ja keraa ensimmaisena kaikki aarteet. Varo kuitenkin ansoja: labyrintti muuttuu koko ajan. Sisaltaa pelilaudan, 34. Tuotekuvaus. Klassinen, hienomotoriikkaa ja karsivallisyytta kehittava peli on ollut markkinoilla jo vuodesta 1946! Ohjaa metallikuulaa lapi sokkelon. 3. Elokuu Labyrinth on ensisijaisesti kaksinpeli, mutta siita loytyy saannot En lammennyt Labyrintin talle puolelle, silla peli vaatii mielestani.

Maaginen labyrintti edullisesti HyvaPeli.fi:sta. Hinta: 29 €. Tuoteryhma: Lautapelit ja seurapelit. Loytyisiko joltakulta pelihyllysta ko. peli olisin kiitollinen saanto-referaatista! Halpa kirppisloyto uhkaa jaada kayttamatta.. Muuttuva Labyrintti on todellinen perhepelien klassikko. Pelaajat etsivat aarteita labyrintista, jonka kaytavat muuttavat muotoaan joka siirrolla. Nokkelin pelaaja. Labyrinttipeli on 1-4 pelaajan erityisen viihdyttava ja nautinnollinen lautapeli. Jokaisen pelaajan tavoitteena on kerata labyrintista omat esineensa. Se joka. 15. Marraskuu Lautapelien kestosuosikki Muuttuva labyrintti on ilmestynyt joululahjoja Kaikille sopiva viihdyttava 3D-efekteja sisaltava peli 2-4:lle. 1. Tammikuu Etusivu. Pelit. Lautapelit Maaginen labyrintti lautapeli. Valitse kieli. Suomi, English, Svenska. [HeaderTeaser] Maaginen labyrintti lautapeli. 17. Joulukuu Meidan 6 v pelaa tosi hyvin Muuttuvaa labyrinttia. Siina saa aikuinen pelata jo ihan tosissaan voittaakseen. Mielestani peli on kuitenkin melko. Osta Lautapelit tuotteet helposti Tokmanni-verkkokaupasta. 18. Toukokuu Hei, ostin kirpparilta muuttuva labyrintti junior -version, mutta siita puuttui tietty ohjeet. Olisiko kellaan niita, etta voisi skannata ja lahettaa ne. Joulukuun Koululaisessa esiteltiin ja arvioitiin seitseman lautapelia. Uusi versio vanhasta Muuttuva Labyrintti -pelista kahdella pelilaudalla, jossa pelaajat. 30. heinakuu Myydaan kuvassa oleva suomenkielinen Muuttuva Labyrintti Spider - Man - lautapeli. Peli on UUSI, avaamaton paketti.

Lautapelien kestosuosikki on juhlinut jo 20-vuotista taivaltaan! Vuosien saatossa se on muuttanut muotoaan useita kertoja, mutta aina siina on taikaa. 16. Joulukuu HS testasi uusia lautapeleja ja valitsi tarpit tarhaikaiselle, koululaiselle ja teinille Ala osta, jos kotona on jo Maaginen labyrintti. Se on. Labyrintti - Ohjeet: Odota etta, Labyrintti-peli latautuu kokonaan. Labyrintissa liikutaan nuolinappaimilla. Jos et osaa, klikkaa solve-nappia. Lisaa vaikeutta.

Lautapelit - Tokmanni

Etusivu. Nettipelit. Ladattavat. Joulukalenteri. Yhteiso. Top-hahmot. Blogi. Laheta peli. Kayttoehdot. Palaute. Ohjesivu. Historia. Tietoa vanhemmille. Kulje ympari labyrinttia ja yrita kerata kaikkein suurin marja-aarre. Labyrintti on palapelimaisen pelilaudan ansiosta jokaisella pelikerralla erilainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.