torstai 26. joulukuuta 2013

Piharakennukset varastot

Piharakennukset

Varasto, jossa valmiit seinaelementit ja eristamaton pariovi. Onduline-levykatto on vesitiivis ja tuulenpitava, sen paalle ei tarvitse asentaa katetta. Toimitusmyynti. Piharakennukset. Autotallit. Huvimajat ja Pariaitta/varasto hirsi 34 mm. VZ70 Voit sijoittaa oven haluamaasi paikkaan varaston etusivulle. Lattia tilataan. Piharakennukset viimeistelevat Kastelli-kotisi pihapiirin! Huolella Huonekuvaus: 2 auton katos, 2 varastoa Huonekuvaus: Autotalli, autokatos, varasto.

Mokkeja, saunoja, huvimajoja, keittioita, kotia, katoksia, varastoja, aittoja ja latoja jokaiseen niemeen ja notkoon. Tutustu piharakennuksiin!. Tilaa nyt piharakennus Vierasmaja - Varasto - Muu - Sauna - Leikkimokki - Huvimaja - PuuCee. Luoman VARASTO LUOMAN 3,6 M2 - 501384925.

Piharakennukset. Piharakennukset tarjoavat majoitus- tai varastotilaa vapaa-ajan tarpeisiin. Valmistamme piharakennuksia myos asiakkaan mitoitusten mukaan. 9980€ HINTASHOKKI! Paritalli ja varasto 57 m2 Aitaksi, vierasmajaksi, varastoksi. 6, 9 ja 12 m2. 5.780€ 2 autokatosta ja varasto 14,5 m2. » tuotetiedot. Esimerkiksi aitta voi muuttua talvella varastoksi tai autokatos venesuojaksi. 70 ja 45 mm hirsilla. Kontio toimittaa piharakennukset jopa kolmessa viikossa. Laadukkaat piharakennukset kesamokillesi Mokkikeskus toteuttaa mittatilaustyona piharakennukset saunamokeista grillikatoksiin. Vajat, varastot ja katokset. Hartman Koti talomallien rinnalle istuvat edulliset ja kaytannolliset piharakennukset. pihasauna, varasto, vierasmaja ja kesakeittio. Saat valita joko. Rakentaminen » Runkomateriaali ja tarvikkeet » Piharakennukset. POSTILAATIKKOTELINE (K)2-LAATIKOLLE. Tuotenumero: 110250004. Varastosaldo: 2.0. Tuotteet /Vajat ja varastot. Naytetaan kaikki 5 tulosta. Lajittelu, oletustapa, Lajittelu: Piharakennukset (165). Hirsimokit 28mm (25). Hoylahirsimokkit 40mm. Piharakennukset. Valmis Vaja, Varasto, kesahuone, huvimaja, vihervarasto. Varastot Tene Kaubandus Piharakennukset Grupotene Piharakennukset Osoite: Lihula mnt.22b, 90510 Haapsalu Viro Puh: +372 47 22 000 Fax: +372.

PIHAPiharakennuksetPuuladot ja varastot Ruska varasto Puu-Cee kotimainen 8m? 1395,00 € / kpl Tuotteita 23 kpl ryhmassa Puuladot ja varastot. Hanki pihallesi kauniit ja kestavat pihavarastot, puutarhavajat, ulkovarastot ja muut piharakennukset kotimaiselta laatutoimittajalta!. Yrityksemme toimii paaasiassa alihankkijana Huone1 Oy:lle. Valmistamme tilauksesta piharakennuksia, saunoja, pihahuoneita/nukkuma-aittoja, grillikatoksia ja.

PIHARAKENNUKSET - Lakkapaa

Leon A on tyylikas ja edullinen ratkaisu majoitus ja sailytystarpeeseen. Mukautuvan Leon A:n sisatilojen kokoa voit muuttaa tarpeidesi mukaan. Paketti sisaltaa. City-mallisoon kuuluu leikkimokki, vierasmaja, kesakeittio ja varasto. Asiantunteva palvelu tuotteen valinnasta, toimituksen kautta hoito-ohjeisiin saakka on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.