torstai 12. joulukuuta 2013

Ulkoraput

Ulkoportaat Katevat Kadet

Omakotitaloon uudet ulkoraput betonista. Antaa nyt kuivua ja sitte viela latkitaan kivilaatat askelmiin. 19. Syyskuu Hirsipaneelia ja ulkoraput kuntoon. Viikonloppu vierahti taas hommissa. Kavimme lauantaina hakemassa puutavaraliikkeesta hirsipaanelia. Kysele SolidWorksilla mallinnettuja piirustuksia omilla mitoillasi. Rappuset, portaat, drawing, tyokuva, piirustukset. www.cadvision.fi.

Ulkorappuset vanhaan taloon. jdc. 27.3.2006 13:32. Olen uusimassa vanhaan 50 -luvun rintamamiestaloon ulkorappusia. Edelliset ovat betonista, ja perus heti. Pientalon ulkoportaat ovat usein puiset mutta myos kivipaallysteisia kaytetaan. Ne on syyta pitaa kunnossa seka ulkonakosyista mutta ennen kaikkea niita. 4. Helmikuu -mokki on rinnetontilla, jonka ulkorappuset ylarinteelta alas on lahonneet. Rappuset pitaisi tehda kokonaan uusiksi. Turvalliset, kaiteelliset. 9. Syyskuu Ulkorappujen laatoitus koristelistat. 9.9.2015. Ennen ja jalkeen kuvat kevaalta ja tasta hetkesta - huomaatko mitaan eroa? :). Tassa nakyy nyt. Rappu Ulkorappu metalli/puu. Myydaan. Ilmoittaja: Thomas Helenius. Ilmoitus jatetty 17 elokuuta 13:20. Rappu Ulkorappu metalli/puu. Kaikki kuvat. Kartta. Yksityisasunnon ulkorappujen peruskorjaus (CH): Askelmien korjaus, uudelleenprofilointi, vesieristys ja laatoitus. Kaytetyt tuotteet: Emaco Nanocrete R2. Ulkoporras, ulkportaat, terasrunkoinen, ulkoporraskaide, ulkoporraskaiteet, ulkorappu, ulkorappuset, ulkoportaiko, teollisuusportaat, hatapoistumisportaat. Betonikiveykset ja -laatoitukset. · Liuske- ja graniittikiveykset. · Reunakiviasennukset. · Betoni- ja luonnonkivimuurit seka portaat. · Betonitasojen ja portaiden. Laiturit Parvekkeet Kellarit ja muut kosteat tilat. Puutarhan pitkokset Ulkoraput. Linkki paamiehemme sivuille. Ihanteellinen valinta ulkokayttoon – patioihin. Jos korkeusero on esimerkiksi 2 800 mm ja valitsemasi nousu 180 mm, saat tulokseksi 15,55 kpl, tasaluvuksi pyoristettyna 16 kpl askelmia. Kun nyt lasket 2 800. Jo aikaisemmin valmistuneen talon ulkoraput ja autokatos saatiin laatoitettua liuskekivilaatoilla.Kuvat tasta kohteesta julkaistaan myohemmin. Tanaan. 18. Toukokuu Portaita ylos - rappuset portaat raput ulkoraput askelmat portaikko valkoinen kalkittu rapattu pinta muuri ulkoseina valkoiset. Porin Puutuote Oy toteuttaa kaarevat portaat, ulkoportaat kuin avoimet portaat ammattitaidolla ja korkealla laadulla. Lue lisaa!. Muovipintainen ulko-ovi sai vaistya uuden tielta. Iloksemme totesimme uuden oven auttavan kuistin lampimana pysymista. Porraslankut ovat kokoa 2x6 ja.

Palvelut - piharakentaminen viherrakentaminen kiveys

Ritilat, askelmat, ulkoportaat, terasportaat ja invaluiskat - Suomen Terasritila. Ulkoraput, 3 askelmaa, karhea pesubetonilaatta. Leveys 165 cm. Ulkoportaat kalliolla, askelmat Siperian lehtikuusta. P.S. Voit suurentaa kuvan napsauttamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.