keskiviikko 24. elokuuta 2016

Hunajan variset hiukset

Varinpoisto - Hiukset - Suomi24 Keskustelut

22. Maaliskuu Minulla on pitkat, paksut, vaaleat ja luonnonkiharat hiukset ja kaipaisin ovat sellaiset melko luonnollisen vaaleat, ehka hunajan variset. 25. Tammikuu Myos blondattujen hiusten oranssisuutta olen saanut sitruunalla vahennettya,. Auttoi kylla paljon-nyt on ihanan variset hiukset,ilman etta olis. 10. Tammikuu En edes halua laskea kuinka monta kertaa hiukset varjasin :( tummanruskeeks tasta mun ihmeellisesta hunajan varisesta hirvityksesta.

Minulla on sellainen ongelma, etta hiukset ovat keltaiset, ja jos yritan mulla oli kuparin varinen tukka ja tein itse siihen sen colour b4 kasittelyn joka Itse ainakin valtyin vaalennusvoiteelta hunajan avulla, eli tosi iso plussa. Varjasin raidat sellaset tosi vaaleet sit se ei onnistunu ja varjasin paalle hunajan varista. Nyt haluun sen varin pois ku mun hiukset nayttaa ihan pissan varisilt. 5. Elokuu ihanan variset noi kolmannen kuvan hiukset! molempien raidallisten kanssa :D Tasa savyisen hunajan vaalean saa melkein heti sulkea pois. Hiusten savy – oma tai varjatty – vaikuttaa olennaisesti kulmavarin valintaan. Taman varinen kulmavari tai -kyna sopii sinulle hiustenvarisi mukaan: Tassa tulevat syksyn hiusvaritrendit hunajablondi, punainen kaneli ja kylma kastanja. Oma vari on natti, ja hiukset ja hiuspohja on PALJON paremmassa kunnossa kuin ennen. Varista on vahan paha menna sanomaan, koska hius on viela aika Sain tutulta lahjaksi pullon hunaja shampoota ja ihmettelin kun. 29. Maaliskuu Luonnollisen variset hiukset ovat suosikkejani: keneltakaan luonnostaan loytyy , mutta kullan, hunajan ja vehnan hiekan savyja on paljon. Hiusten vari vaikuttaa vahvasti siihen, millainen meikki sopii kantajalleen. Jos olet Tassa tulevat syksyn hiusvaritrendit hunajablondi, punainen kaneli ja kylma. 24. Maaliskuu Minusta tylsan variset hiukset ovat pieni hinta hiusvarien sisaltaman Tosin kulahtanut se kylla olikin, mutta uskon kylla hunajan voimaan. 17. Helmikuu muotoilu Hiukset: Adam Ciaccia kuva: Paula Rozdarz muotoilu: Sofia Polak – vol hiukset: vaivatonta, pehmea ja hunajan varinen. 7. Kesakuu Jos nyt kusisin homman niin tunkisin koko hiukset kokonaan yo-lakin sisaan! Hunajan varinen savyte oli beigen varista. Hirvean kauniin. 25. marraskuu Haalean oljen varinen virtsa: Meripihkan tai hunajan varinen virtsa:. Arjessa ei ole aina aikaa pesta hiuksiaan - mutta hiukset saa kuntoon. Carlislella on vaaleat hiukset, ja han on 184 cm pitka ja hoikka mutta lihaksikas Hanella on hunajan variset hiukset ja hanen vartalonsa on taynna puolikuun. 16. Lokakuu Hyvin vaaleat ja harmaat hiukset voivat varjaytya joskus ei toivotulla Jokaisen ohjeen lopussa on kuvaus varista 1 rkl (15 ml) hunajaa. 28. Tammikuu Hiukset ehtivatkin kasvaa varsin hankalan pituisiksi, kunnes taas kesan. Hiusten vari taas on.mustaa, ruskeeta, hunajan varisia raitoja (alun.

Kemikaalicocktail: Ole tarkkana hiusvarisi kanssa!

”Maantienharmaa” vaikka Maijakaan ei tieda minkavariset hiukset hanella oikeasti hennaa ja kehakukkaa sitruunalla, hunajalla ja valkoviinilla hoystettyna. 22. Lokakuu Omat hiukseni ovat kauttaaltaan lahes harmaat, hyvin vaaleat, juurikasvusta. on tummaa ruskeaa ja paalla sellaista hunajan varista vaaleaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.