keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Autokatos varasto

Autotalli autokatos ja varasto Siklatalot – Yksilollinen

Autokatos ja varasto. Huoneistoala: 0 m2. Kerrosala: m2. Yhden auton katos ja varasto on suosituin piharakennuksemme. Kokoa ja pohjaratkaisua voidaan. Kotimaiset autokatokset ja varastot suoraan valmistajalta ilman valikasia. Pyyda tarjous. Autokatos ja varasto KP 15 P. Tilaa 2 henkiloautolle. Toimitussisalto puuosatoimitus: Ylaohjauspuut ja painekyllastetyt ala-ohjauspuut. Seinaelementit, 1198 x.

Medialle. Taloesittelyt. Hae lahin talomyyja. Etusivu » Talomallit » Yksityinen: Autotallit » Autotallit ja -katokset » Autokatos-varasto 59B. Autotalli autokatos ja varasto. Huoneistoala: 0 m2. Kerrosala: m2. Tama on yksi suosituimmista piharakennuksistamme! Rakennuksessa on kaikki mita. Suomen Laatutallit valmistaa mittojen ja toiveiden mukaiset autotallit ja katokset, laadukkaasti ja luotettavasti. Autokatos/varasto, erillinen (E25R). Erillinen autotalli-varasto sopii kaikkien talomalliemme yhteyteen. Se toimitetaan ja pystytetaan yhta aikaa talon kanssa. Autokatos kahdelle autolle, varasto sivulla. Katoksessa yksi avonainen sivu. Rakennuksen mitat: 8470 x 6164 mm. Omatalo 110-13 + Autokatos Varasto. Talomalli. Omatalo 110-13 + ak/var - mallissa on kaksi makuuhuonetta. Kytketty autokatos ja tilava varasto sisaltyvat. 6. Lokakuu OT, 5, 145m?, Lankkutie 14, Hyvarila, Nurmes. Tutustu tarkemmin kohteeseen 1138444 tai katso kaikki myytavat asunnot Nurmes. 2. Huhtikuu Naretie 6, Lapinrinne, Rovaniemi. 92 m?, PT, 3 mh, oh, k, khh/kph, s, erill.wc, autokatos/varasto. Velaton hinta: 235 000,00 €. Myyntihinta: 235. 6. Heinakuu RT, 3, 80m?, Vaskirinteentie 9-13, Elimaki, Kouvola. Tutustu tarkemmin kohteeseen 1155643 tai katso kaikki myytavat asunnot Kouvola. Huonekuvaus: Autokatos, varasto. Kerrosala: 13 Huonekuvaus: 2 auton katos, 2 varastoa. Kerrosala Huonekuvaus: Autotalli, autokatos, varasto. Kerrosala. Ollikaisen Hirsirakenne Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat omakotitalot, loma-asunnot, saunat, piharakennukset ja laajennukset ymparistoystavallisesti.

Miksi valita Weekend™ hirsitalo. Lataa. Tarjoukset. Videot. Site Map. Olet taalla: Talomallisto Hirsitalot: OMAKOTITALOT Autokatos - Varasto 58. Rungon osien raaka-aineina kaytetaan mitallistettua ja C24-lujuusluokkaan lajiteltua puutavaraa. Precut-osat on valmiiksi katkottu, lovettu ja merkitty mukana. Varaava takka tuo tunnelmaa ja auttaa saastamaan lammityksessa. Autokatos ja iso varasto. Lapsiperheelle erinomaisella sijainnilla, paivakodin ja koulun.

Naretie 6, Lapinrinne, Rovaniemi - Kiinteistomaailma

Autokatos-varaston rakentaminen. Varaston sokkeli on tehty valmiiksi seka katoksen pilareita varten anturat jo asennettu. Varaston koko 9m2. Varaston seiniin. Autokatos-varasto. tyrnavalatotuplalatoautokatos007 tyrnavalatotuplalatoautokatos003 tyrnavalatotuplalatoautokatos004 tyrnavalatotuplalatoautokatos008.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.