tiistai 29. kesäkuuta 2010

Vallila tapetti

Vallila Kelohonka-kuitutapetti, keltainen Sisustustarrat ja

Kodin Terrasta loydat tapetteja eri kayttotarkoituksiin ja eri materiaalista. S- ryhman oma merkki REG seka suomalainen Vallila. Tapetti – ostajan opas. Syvameri on Matleena Issakaisen suunnittelema meritunnelmainen tapetti. 30. Marraskuu Loyda Vallila Clematis, tapetti parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi.

Maalattava seinapaallyste, joka vahvistaa seinapintoja ja kestaa murtumatta iskuja ja kolhuja. Peittaa pienet halkeamat ja epatasaisuudet ja jattaa viimeistellyn. Vallila Kompassi -tapettimallistoon kuuluvassa Kelohonka-kuitutapetissa humisevat suomalaiset kelohongat. Kuosin on suunnitellut Tanja Orsjoki.

Ei merkkia (37), REG (21), Sandudd (34), Stokvis Tapetes (3), Studio Decor (49 ), Tikkurila (20), Vallila (4) Kuitutapetti Balmoral BA134 0,53x10,05 m 53. Vallila Interior on vuonna 1935 perustettu suomalainen sisustustekstiileihin ja valmisverhoja ja -kappoja, keittiotuotteita, mukeja, tapetteja, suihkuverhoja. 7. Toukokuu Valitsin keittion tapetiksi Vallilan oman Kompassi-kokoelman Tapetti on hieno ja koko keittion yleisilme ainakin sata kertaa parempi kuin. Vallila Interior Syvameri-tapetti beige. 61,00 €. Scandinaviandesigncenter. Toimitus: 7,00 €. Kauppaan. Walltastic valokuvatapetti 3D (Keijut) UUTUUS. -34 %. Vuosikymmenten kokemus tapettien maahantuonnista on kasvattanut meidat yhdeksi suurimmista alan kotimaisista toimijoista. Varastossamme on talla hetkella. Nayttava Kuiske on lumoava tapetti Vallila Interiorilta. Kuiske on non-woven - tapetti, joka on helppo kiinnittaa suoraan seinalle. Riina Kuikan suunnittelemassa. Vallila. Kukka-aiheella unenomaista tunnelmaa esim. makuuhuoneeseen. Sisustuksessa kaytetyt tuotteet: Vallila Clematis tapetti. Katso kaikki Vallila kuvat ›. Vallilan tunnelmalliset Memory-tapetit herattavat kotisi eloon! Memory tuo kotiisi Kuvassa: Vallila Memory ornamentti CT000941 ja kimaltava raita CT000944. 13. elokuu Vallila herattaa eloon taiteilija Tatzu Nishin Hotel Manta of Helsinki ”Taiteilijan suunnittelema tapetti ja kangas, josta oheistuotteet on tehty.

9. Syyskuu Vaihtoehto tehosteseinalle on tapetti, jota kaytetaan vain parin vuodan verran. Suomessa valmistetun kuitutapetin hinta on 64 e/rulla, Vallila

Kuiske-tapetti Vallila Interior - Scandinavian Design Center

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.