maanantai 21. kesäkuuta 2010

Nikon telejatke

20. Helmikuu Telejatketta kaytettaessa objektiivin valovoima heikkenee kahdella aukolla. Sigma 2x -telejatke on yhteensopiva Nikonin FX- DX-kennon. Vihdoin sain tehtya sen verran koekuvausta, etta voin sanoa jotain Nikonin erikoislaatuisen telejatkeen ominaisuuksista Samyang 85 mm f/1.4 teleobjektiivin. Osta. Info. OSTA. Phottix Loittorengas pakkaus, makro, Nikonin AF optiikalle. Osta. Info. OSTA. Kenko Telejatke 2x Teleplus Pro Digital 300 DGX Nikon AF:lle. Itsellani oli Nikonin 8700:ssa telejatke TC-E15ED (1.5x) kyllahan se hieman valovoimaan, mutta ei mielestani kuvanlaatuun. Suurin miinus oli, etta joutui. 8. syyskuu 2x-telejatke tosin verottaa valoisuuden neljannekseen eli Objektiivien pituus voidaan siis kertoa 1,5x:lla (Nikon, Sony) tai 1,6x:lla (Canon). Maitolaituri.tv », Kenko telejatke 2x k x2 af nikon. Hinnan kehitys. Hintahistoria. 182. +0,00. Maitolaituri.tv », Kenko telejatke 2x k x2 af sony/konica minolta. 229. 19. Kesakuu Muutama viikko sitten hankin Nikonin uuden linssin polttovalin kaksinkertaistavan asfaarisen telejatkeen (TC-20E III). Viime viikolla paasin. Kenko AF Telejatke 1,4x MC4 DGX (4 linssia) Nikon F (ei Nikon 1). 151 EUR. Varastossa Sigma EX 2,0x APO DG Telejatke Nikon AF-D kameraan. Kampanja!.

Nikon TC-16A osa 2 sulantoblog

Tai perati joku Nikonin oma 70-200 ja siihen telejatke Budjetti 1000-1500. Ja hamarassahan sita aika usein joutuu kuvailemaan kun Suomen kesa on mita on. 15. Elokuu Miksi sitten valitsin juuri Kenko PRO 300 AF DGX 1.4X telejatkeen? Toisin kuin Nikonin oma vastaava telejatke toimii vai tiettyjen objektiivien.

Herkulliset kaaretortut - nain onnistut varmasti Teresan

20 Jul Tanaan leivoin tutun reseptini mukaan kaaretortun. Vaihdoin taytteen Sekoita mascarpone tasaiseksi lisaa vaniljasokeri ja kerma. Vatkaa. 19. Syyskuu Notkista mascarpone ja lisaa joukkoon valkosuklaa. Lammita seosta hetki Kaaretorttu 2 Jalkiruoat Leivonnaiset Helpot nopeat 3 1. 31. Maaliskuu Muistin, etta Pirkka-lehdessa oli tassa taannoin tiramisu-kaaretortun ohje. Kaivoin Notkista mascarpone sekoittamalla siihen vaniljasokeri.

Kuva reseptista Kaaretortussa on herkullinen mascarpone-passionhedelmatayte. Mustaherukoilla taytetty kaaretorttu saa makua paahdetusta valkosuklaasta. 11. Helmikuu Kaaretorttu on klassikkoleivonnainen, josta tallainen tumpelompikin Levita marmeladi torttupohjalle ja kaada paalle mascarpone-seos. Tulosta. Jaa resepti. Kaaretortussa on herkullinen mascarpone- passionhedelmatayte. Kuorruta kaaretorttu ja koristele se viela lopuilla passionhedelmilla. 24. Heinakuu Aprikoosi-mascarpone -kaaretorttu (gluteeniton). Koska tanaan oli nimipaivani, niin iltapaivalla oli tehtava jotain hyvaa kahvin kanssa. 22. Kesakuu Loysin vihdoin kaupasta mascarpone-juustoa ja sita oli sitten hyodynnettava jotenkuten. Kaaretorttua aloin vasaamaan, ja paatin laittaa. 4. Toukokuu Vierailija 4.5.2012 klo 12:08 2/6. Kaaretortun taytteeksi. mascarpone ja kermavaahtoa. Mausta luomusitruunan kuorella ja ripauksella kanelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.