perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tee itse joulukalenteri

Tee-se-itse -joulukalenteri Anna keskustelu

Itse tehdyn joulukalenterin voi ottaa esiin vuosi toisensa jalkeen. Pyykkipojilla ripustettavat pussukat askarrellaan huovasta ja hamahelmista. Tee itse se aito oikea joulukalenteri. Teksti Reija Ypya Kuva Piia Arnould. 17:16 21.11.2014. Pida lapsenlapsen kanssa askartelutuokio, ja tehkaa yhdessa. 25. Marraskuu Nyt on viimeistaan aika tehda oma joulukalenteri. Tama joulukalenteri kestaa vuodesta toiseen ja parhaimillaan se toimii kokovuotisena.

Tee itse ear cuff -koru. 06.02. Joulukalenteri: Tee itse herkullinen joululahja. Joulukalenteri: Persoonalliset ja taatusti mieluisat lahjat saat, kun teet ne itse. 11. Kesakuu 2005 Eli ajattelin alkaa tekemaan jo ajoissa joulukalenteria, tai itse asiassa useampaakin. Teen niita laheisille lapsille, oman lapsen, sukulaisten. 1. Joulukuu TEE-SE-ITSE JOULUKALENTERI. IMG_0266. Nonniin! Tanaan on joulukuun 1. paiva ja kalenterista saa avata ekan luukun. Maa en oo edes. 5. Marraskuu No, mun onnekseni aitini on tassa suhteessa osoittanut aivan ihailtavaa tee-se- itse -henkea, ja on tosiaan askarrellut joulukalenterin jo yli. 2+4 Tee-itse-joulukalenteria. Styleroom.fi. Bloggasi Styleroom.fi FI. Julkaistu 11 kuukautta sitten · 1149 Kavijat. On taas se aika vuodesta, kun aidit, kummit ja. 4. Marraskuu Tee-se-itse joulukalenteri. Kun itse olin pieni meilla oli jouluna kotona usein pakettikalenteri. Meita lapsia oli kolme ja jokainen sai avata. Loysin netista tallaisen linkin jossa voi tehda itse sivulle rekisteroitymalla oman joulukalenterin,joko kuvia arpomalla tai ihan omista kuvista :see: voi olla etta. Luo ihastuttava joulukalenteri| Luo ihastuttava joulukalenteri. Projektit. Tee-se- itse sisatiloissa Tee seuraavaksi joulukalenterin luukut. Leikkaa Dremel. Tee itse kuusen muotoinen joulukalenteri. Saasta vanhan paivakirjan numerot tai kaiva esiin viime vuoden kalenteri. Jarjesta numerot joulukuusen muotoon. 9. Marraskuu Haluaisitko piilottaa kalenteriin ihania yllatyksia, mutta jokapaivainen suklaa- annos ei innosta? Tekisit itse, mutta se on vaivalloista… Enta jos. Resepti joulukalenteri itse. myTaste.fi:n sivuilta loydat 332 joulukalenteri itse resepteja seka tuhansia Tee itse joulukarkit: Piparkakku-valkosuklaafudge 1. 5. Joulukuu Lankkarin tonttutiimi kokeili tehda joulupalloja, joiden inspiraatiolahteena oli tama sta loytyva video. Ja sehan oli itse asiassa aika. 26. Lokakuu Tee lasten kanssa EverydayMe:n ohjeilla komea adventtikalenteri ja hyodynna samalla tyhjat talouspaperirullat. 13. Marraskuu Inspiroidu bloggaajien itsetehdyista joulukalentereista ja keraa talteen TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi.

Luo ihastuttava joulukalenteri - Dremel

16. Marraskuu aarrekid joulukalenteri aarrekid elvis aarrekid joulukalenteri 4 aarrekid. Tee-se -itse: Joulukalenteri aikuiseenkin makuun Ilman sinua olen. 30. Marraskuu Tomi Terentjeff // Joulukuu alkaa huomenna. Vuosi hupenee silmissa ja enaa on 24 yota jouluun. Olemme olleet niin keskittyneita Waraamoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.