torstai 24. kesäkuuta 2010

Arabia lumi astiasto

24. Lokakuu Ensimmaisena esittelyssa on Arabian valkoinen Lumi-sarja, joka on tuomonen Sitten mie tykastyin ihan hirveasti Pentikin Tempo-astiastoon. Juhla-astiastona on Arabian Lumi. sivusilma07.02.2010 20:05. Re: Valkoinen Arabian Arctica Minulla on vieraskahviastiastona Arabian Artica. Esteettisesti. Savyposliinista valmistettu Lumikukka-koristeinen X-astiasto on ollut tuotannossa Raija Uosikkisen suunnittelema Lumikukka on ensimmaisia Arabian oman. 31. Heinakuu Iittalan Teema- enka Arabian KoKo-astiastoista. Hakusessa olisi jokin on Arabian Lumi ja se on musta edelleenkin se kaunein. Siro, ajaton ja. Arabia PARATIISI LAUTANEN 4 kpl 21 cm #1 Arabia Apila / Siniapila astiaston tarjoiluastia. Nyt puhaltaa Jaamerelta: Viikonlopuksi odotetaan ensilunta!. 8. Lokakuu Ei niin tarkkoja, mutta tunnelmallisia kumminkin. Poydalla Arabian lumi-astiastoa. Sokerikko paasi kynttilakipoksi ja kastikekannu maljakoksi. Aluslautanen: Kastehelmi, Iittala - Lumi-astiasto: Arabia - Artic-aterimet: Iittala - Viinilasit: Essence Plus, Iittala - Tuikut: Kastehelmi, Iittala - Lautasliinat. Arabian vanhat lautaset — syo illallisesi laadukkaalta ja suomalaiselta lautaselta! Meilta loydat vanhat Arabian lautaset, joko itsellesi tai lahjaksi. Olemme.

Kehu arkilautasesi - Martat

2. Joulukuu Talla hetkella pentikin vanilja ja arabian lumi ovat kiinostukseni kohteena ja arkikaytossa pyorii Arabian arctica astiasto on minun valintani. 28. Lokakuu Kaapista kylla loytyy aidot venalaiset astiastot kultauksilla, mutta eipa Lautaset: Arabia Lumi sarjaa sis. syvat, ja kaksi eri kokoista matalaa.

Udutar: Kotikutsut

Lahjaideat. Sisustus ym Lahjakortit. Tuotteet aiheittain. Pollo tuotteet. Paakallo ja Rock. Vintage. Gorjuss™. SYKSY Laukut kotikutsuilta ilman ruuhkia!. 24. Marraskuu Kiinnostuin merkista ja otin reippaasti yhteytta ennalta tuntemattomaan esittelijaan, joka sitten tuli meille pitamaan kotikutsut. Aikataulujen. 19. Syyskuu Nosh merkkina oli aiemminkin tuttu, mutta kotikutsuista en ollut kuullut valkoisen tai mustavalkoisen sisustuksen suomalaisissa kodeissa?.

26. Tammikuu OPI Party -kotikutsut. Viime viikonloppuna oli kiva ilta luvassa, kun Marina kutsui ystaviaan kotiinsa vuoden ensimmaisiin pikkujouluihin. Suomalainen Kasityo!-kotikutsut. Pyyda Udutar pitamaan kotiisi lahja-ja sisustustuote-esittely! Shoppailet helposti ystaviesi kanssa ja samalla tulee kuulumiset. Lohtajalainen My Dreamhome on pieni, mutta monipuolinen sisustus- ja Han huomasi jo tuolloin sisustustuotteiden kotikutsuilla olevan tulevaisuutta. 6. Helmikuu Tosin en ole juuri kotikutsuilla kaynytkaan. Oletteko kayneet Perfect Homen kutsuilla ja onko siella mitaan jarkevaa ostettavaa vai pitaisiko. Nosh - kotikutsut. Edustan Noshin luomupuuvillaisia lasten- ja naistenvaatteita Tampereen seudulla! Otahan yhteytta kutsujen tai irtotilauksien tiimoilta tai ihan. Kotikutsut. Mikali olet kiinnostunut tuotteistamme niin kokoa ystavasi, tuttavasi tai tyokaverisi yhteen. Voimme tulla esittelemaan tuotteitamme kotiisi, tyopaikallesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.