maanantai 28. kesäkuuta 2010

Beurer vaaka

G: Paras vaaka? - Painonhallinta - Kiloklubi

Pienkoneet terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan ja edistamiseen Expertilta. Kirkasvalolaitteet, kuumemittarit, verenpainemittarit ja paljon muuta. G:n asteikolla (0,2 lb, 1/4 St). Kehon rasvan, nesteen ja lihasten prosenttiosuus nakyy naytolla 0,1. %:n asteikolla. – Toimitustilassa vaakaan on asetettu. Hanki BEURER BF 300 - Henkilovaaka verkkokaupasta Pixmania. Beurer BF 300 on aurinkoenergialla toimiva henkilovaaka kertoo painosi lisaksi kehosi.

Henkilovaaka BG40 Beurer - BEURER Clas Ohlson Diagnostiikkavaaka. Kertoo kehon rasvaprosentin j. Meilla on Omronin BF510-vaaka, joka mittaa painon lisaksi BMI:n, rasvaprosentin , luustolihasten Se on Beurer-merkkinen, maksoi useamman kympin. Beurer Henkilovaaka BF 750 – Elegantti lasivaaka Beurerilta sinisella naytolla. Luksusmalli, jonka avulla mittaat kaikki tarkeat arvot!. Henkilovaaka BG42 Beurer. Kirjoita arvostelu. Diagnostiikkavaaka kehon analysointiin. Kertoo kehon rasvaprosentin ja nestepitoisuuden, kaloritarpeen. Beurer BG17 diagnostiikkavaaka. Tuotenumero: 4211125769253. Tyylikas Beurer BG17 lasinen diagnostiikkavaaka on laihduttajan ja kuntoilijan paras. 20. Syyskuu Olen ihmetellyt vaakaani (maksoi pari kymppia, merkki beurer), joka viime aikoina on nayttanyt painokseni kumman pienta lukemaa, vaikka. Beurer BF 700 diagnostiikkavaaka Beurer BF700 on erittain tyylikas lasinen diagnostiikkavaaka, Vaaka toimii yhdessa Health Manager –ohjelman kanssa. Beurer GS14 - moderni, turvalasinen vaaka. Vaaka on helppokayttoinen ja siina on selkea LCD-naytto. Vaa`an kapasiteetti 150 kg, tarkkuus 100 g. Mittayksikko. Beurer BF700 -diagnostiikkavaaka toimii yhdessa alypuhelimesi kanssa ja kertoo painon lisaksi mm. rasvaprosentin. Tutustu ja tilaa edullisesti!. 27. Helmikuu Tyylikas mekaaninen vaaka, jossa on isot ja nakyvat numerot. Kapasiteeti 135 kg , helppo pitaa puhtaana. Beurer BG 17 edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. Tyylikas Beurer BG17 lasinen diagnostiikkavaaka on laihduttajan ja Vaaka on turvalasia. …. Digitaalinen henkilovaaka, joka normaalin painonmittauksen lisaksi laskee painoindeksin (BMI). Laskee automaattisesti painoindeksin Painoindeksi naytetaan. Beurer BG17 digitaalinen vaaka, 769.25,10 muistipaikkaa,150 kg,kapasiteetti, 100 g,tarkkuus. Miulla Beurer BG 55 -merkkinen vaaka, jota nyt opettelen kayttamaan Mulla on Korona-merkkinen lasinen vaaka, jossa on nelja sahkoista.

Beurer - Sokos verkkokauppa

Beurer BF Limited Edition Diagnostiikkavaaka toimii mainiona motivaattorina kunnon kohottamiseen. Vaaka mittaa painon lisaksi kehon rasvanprosentin. Ohut DS61-vaaka on niin laihduttajan kuin tarkan kokinkin oivallinen apuvaline. Se laskee muun muassa rasvat, kalorit, kolesterolit ja proteiinit, joten saat tietaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.