perjantai 25. kesäkuuta 2010

Sisustus unelmia

Harmaa ja muut iloiset varit: Sisustusunelmia

Sisustusunelmia. perjantai 4. syyskuuta. Mina olen esteetikko. Rakastan kaikkea kaunista. Se voi olla kaunis kirjan kansi, upea maisema ikkunasta tai koru. Ihanat sormisyotavat illanistujaisiin Raskausaikana kaipasin suunnattomasti illanistujaisia ystavien kanssa, sita hetkittaista omaa vapaa-aikaa arjen pyori. 10. Maaliskuu Viime vuonna ennustin sisustuksen kevaan trendivariksi keltaista. Tana vuonna uskon sen olevan hennon persikkainen, hiukan roosaan.

SISUSTUSUNELMIA. 26. Isabel B., Korkeavuorenkatu 29. Ainutlaatuinen liike, joka tuntuu kodilta. Kankaita, lamppuja, sisustusesineita ja lahjatavaraa seka. 1 Paiva sitten Sisustusunelmia. Syksy on heratellyt taas sisaisen sisustajani. Kesa meni paaosin heiluessa ulkohommissa eika kodin sisapuolelle uhrattu. SisustusUnelmia. Sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa seurataan vuonna valmistuneen omakotitalon sisustamista, perhe-arkea ja haaveilua. 16. Huhtikuu Kaikkihan ovat jo kyllastyneet Kallion kaupunginosan hehkutukseen eli ei menna siihen. Todetaan vain, etta taalla. SisustusUnelmia My blog: http://www.sisustusunelmia-johanna.blogspot.fi/. 11. Heinakuu Sadepaivan sisustusunelmia. Viime paivina, ainakin Tampereen seudulla, sateen rytmikasta rummutusta on tullut kuunneltua useasti!. Helsingissa saatiin viime viikolla ihailla toinen toistaan upeampia purjealuksia kun The Tall Ships Races saapui Hietalahteen. Myos Kaksion asukit kavivat. Maalaisromanttinen sisustus on taman hetken suosituimpia sisustustyyleja eika suotta, silla se on paitsi naisellinen ja kaunis tyyli, se sopii myos useimpiin. Moderni, kodikas, klassinen, retro, romanttinen… oman kotinsa tyylin valitsee jokainen itse. Rauharentola 13.09.2015. Valitut palat: Habitare. Kuka jaksaa viela katsella kuvia Habitaresta? No ainakin ma. Ja siksipa niita tuleekin viela ainakin. 28. helmikuu SisustusUnelmia blogia kirjoittava Johanna sisustaa vuonna valmistunutta omakotitaloaan iloisella mielella ja valokuvaa suurella. Images from SISUSTUSUNELMIA /Johanna on instagram i n t e r i o r p h o t o g r a p h y Repost with credit. 9. Elokuu Sisustusunelmia. Luultavasti olen seonnut ihan lopullisesti. Siis pimahtanut, kajahtanut, muumit on lahteneet laaksosta jne. Kaikkea muuta. 31. Maaliskuu Iltapaiva meni Odealiin tutustuessa. Odealin TJ on varmaan sanakirjassa kohdassa karisma, oli aarimmaisen hyva esiintyja ja saisi varmasti.

Maalaisromanttinen sisustus – unelmia kotiin Asuntosuomi.fi

Sisustusunelmia. 01.07.2013 15:21. 28. IMG_20130701_143703. Arvatenkin mulla on mennyt miltei kaikki ajatukset rakennusunelmissa viime paivat. Kotona. 27. Heinakuu Nimeni on Katariina Salmela ja olen tyoskennellyt Itsenaisena Ihonhoitokonsulttina heinakuusta alkaen. Kotisivultani loydat lisaa tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.