torstai 24. kesäkuuta 2010

Sohvan puhdistus

Asko - Sohvat hoito-ohje

Jos paalliset ovat kiintoverhoillut ja tyynypusseja ei saa irti konepesua varten tai sohvassa on kiinteasti verhoiltuja osia kuten kasinojat on tarkeaa huolehtia. Tahranpoisto. Parempi pesu. Kodin puhdistus. Stain Devils. Yleiskayttoinen Sappisaippua. Poistaa tahrat sohvasta, nojatuolista, autonistuimista ja tyynyista. Sohvan pesu. Sohvan pesu kuuluu alla olevien siivousfirmojen palveluvalikoimaan. Menetelmamme perustuu tekstiilien suunnitelmalliseen puhdistukseen ja.

Sohvat. Nahkasohvien puhdistukset (ei vesipesu). Nojatuolit. Ruokatuolit. Ravintolatuolit. Tyo- ja toimistotuolit. Seinaryijyt. Veneen, auton istuimet ja matot. Valintasi helpottuu, kun olet etukateen paattanyt sohvan paikan ja mitannut tilan Jos tulee isompi vahinko, puhdistusta helpottaa useimpien kankaiden. Siivouspalvelu JL-siivous, kaikki siivous palvelut Oulu, Kempele -seudulla: sohvan ja mattojen pesu, kotisiivous. Puh 044 340 8581. Alvantaran pesu onnistuu RugDorilla. Sohvat, tuolit ja muut verhoilut. Alcantara puhdistuu silmissa ja kuivuttuaan kuin uusi. RugDorin hella ja tehokas. Sohvapesu.fi Sohvan Pesu Tekstiilipesu Kalustepesu. Pesemme sohvat ja kalusteet paikanpaalla. Ota yhteytta: 044 7277 107. Home. Pesupalvelut. Info. Kankaan sopivuus omaan sohvaasi. jos valitset vesipestavan kankaan, Yli 90 prosenttia tahroista lahtee jalkia jattamatta, jos puhdistus suoritetaan heti. 7. Joulukuu Valkoisen nahkasohvan puhdistus. Viime viikonloppuna energiapiikin voimin puhdistin sohvani. Niin sanottuihin harvemmin siivottaviin. Maton tehoimurointi (max 5 m?) Matonpesu/1 puoli (max 5 m?) Matonpesu/2 puolta (max 5 m?) -Isot matot ja kokolattiamatot. Sohvan syvapesu (1. istuttava). BYCAST-NAHKAISEN SOHVAN PUHDISTAMINEN HAJUNPOISTAJAN TOIMIVUUS HOMEEN POISTAMINEN TEKSTIILEISTA HUUHTELUAINETTA EI. HINNASTO Hinta (sis. ALV 24%). Sohvan pesu. 1:n istuttava sohva/ nojatuoli 105 €. Suojaus 26 €. 2:n istuttava sohva 135 €. Suojaus 29 €. 3:n istuttava sohva. Pese vaalea sohva ruokasoodasta ja vedesta tehdylla tahnalla, anna soodan kuivua ja imuroi huolellisesti. Nain saavat kyytia pinttyneemmatkin tahrat, ja sohva. 19. Marraskuu Posts about sohvan puhdistus written by Tahraton.com and Valeria. Kayttamme puhdistusmenetelman avulla voimme puhdistaa kaikki vesipesun kestavat huonekalut. Tallaisia ovat muun muassa sohvat, nojatuolit, rahit, keittion. Voiko hoyrypuhdistimella puhdistaa parketti-, laminaatti- tai puulattioita? Sohvan tai muiden tekstiilipintojen pesussa hoyrypuhdistimella kannattaa olla.

Hinnasto - CleanLevel - puhtautta arvostaen - Matonpesu

Sohvan puhdistus / Kalustepesu. Tekstiilipesuri = painehuuhtelukone on ainoa laite jolla saat sohvasi puhtaaksi! Ovatko matot tai kalusteet likaisia kotonasi tai. Sohvan ja maton pesu: Todella tyytyvainen olen lopputulokseen yrittaa puhdistaa todella pinttynytta valkoista alcantara sohvaa, mutta nyt sohva on uuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.