torstai 27. maaliskuuta 2014

Yksion sisustusvinkit

Inspiraatiota pieniin asuntoihin - 26 m2 yksio, Char and the

30. Syyskuu Tein nyt siis asuntopostauksen tasta pikkuisesta yksiostani :) Paljon kuvia, ja vahan hyodyllisia vinkkeja esim. yksion sailytysratkaisuihin!. Indiedays tarjoaa 500 laadukasta blogia samalla sivustolla. Poimi parhaat ideat ja loyda uudet trendit!. Yksion sisustusvinkit. Olin ihan varma, ettei tama otsikko aukeaisi, mutta aukesi sittenkin. Wautsiwau! Siispa virtuaalinen mielikuvamatkamme kauniiseen.

28. Elokuu Pienesta tilasta saa kekseliailla ratkaisuilla irti enemman kuin uskoisikaan. Inspiraatiota pieneen kotiin – 26 nelioinen yksio. tiistai 15. lokakuu hinner knappa bilder pa sakerna.). Kategoriat: Sisustus Tagit: Sisustus - Inredning. 5. Syyskuu Laita se poyta keskelle huonetta, ja suunnittele muu sisustus Tosi hyva jakaa vinkkeja yksion sisustamiseen, niita moni kaipaa ja etsii netista. 14. Syyskuu Edelliseen yksio sisustus osa 1 verrattuna on nyt huoneenjakajaverho asennettu, lamput saatu kattoon ja erinaiset tavarat Ikea-sakeissa. 12. Heinakuu Innossa sisustetaan Helsingin Kalliossa sijaitseva yksio maanlaheiseen tyyliin. Aiemmin massiivinen parvi hallitsi tilaa ja tehoton tilankaytto soi. Sarahin sisustusvinkit: Nain luot tilantuntua pieneen yksioon. Torstai 2.5.2013 klo 13.43. Pienen asunnon ongelmana on usein pula sailytystilasta, ja myos. 3. Toukokuu 4. Lisaa tilaan peileja, jotka tekevat siita avaramman ja valoisamman oloisen. Sarahin sisustusvinkit Liv-kanavalla. Toimittaja: LIV Kuvaaja: LIV. 26. Elokuu Sisustus. MokkiPiha. Niksinurkka. Pintaremontit. Ulliksen loydot. Kotiin. ammattilaisen apuun ja tilasi yksion tilaratkaisujen suunnitelman. 19. Tammikuu Sisusta Siis-Enne haastoi blogissaan ihmiset ideoimaan ja suunnittelemaan hanen remontoimansa yksion. Pakkohan tahan oli ottaa osaa, silla. Sisustusvinkit. Ihana yksio idyllisella Puistomaenkadulla. 18.8. Tama ihana yksio Puistomaenkadulta myytiin hetkessa, mutta halusimme viela jakaa kuvia. 31. heinakuu Ja mita muita halpoja sisustus/ kaluste kauppoja on olemassa kuin ikea ?. Eipa mulle se ruokapoyta mahtuiskaan, kun yksion koko on 23. 7. Tammikuu Eilen esittelyyn paasi yksion valoisan ja avaran yksion makuuhuonepuoli ja tanaan paasette kylaan Annan keittioon, ruokailutilaan ja. 26. Marraskuu Teksti Umami, kuvat Seija Strand 8 kommenttia Sisustus. Yksion onnistunut remontti. Kaikki alkoi eraana sateisena syyskuun aamuna. 12. Heinakuu :D Tata kamppaa ennen olin asunut jossain reilun 30 nelion yksiossa, joten huonekaluni nayttivat aika naurettavilta noin isossa asunnossa.

Huh, mika tehoyksio: 17 neliota ja ei yhtaan hukkatilaa!

26. Elokuu kamppa on 30 nelion yksio, joka on vastikaan pintarempattu ja. Oi kun kivan asunto! mulla on aika samanlainen sisustus, mut kaikki on. 2. Toukokuu Olohuoneen ja keittion valiseen seinaan on tehty aukko, jonka myota tilaan syntyy pieni ruokapoyta. Vaalea verho rajaa poydan ja sangyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.