keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Led kynttila

Markkinoiden tyylikkain ja aidoimman nakoinen led-kynttila luomaan turvallista ja tunnelmallista hehkua niin kotiin kuin toimistoon. Toiminta-aika 500h. Led kynttilalamppu. Led lamppu kynttilakuvulla. Se syttyy heti, myos pakkasessa ja antaa valittoman valontuoton. Lamppu ei sisalla elohopeaa ja silla on pitka. Megaman Basic LED -sarjan kynttilamallinen 2800 K opaali LED-lamppu, jota voi kayttaa perinteisen hehkulampun tilalla vaikkapa kattokruunuissa ja. Led kynttilalamppu. Led lamppu kynttilakuvulla. Se syttyy heti, myos pakkasessa Aivan upea tuote! Kaunista kynttilanvaloa ilman turvallisuusriskia :). Kynttilan vari on puhtaanvalkoinen ja kun kynttila on sytytetty se tosiaan nayttaa aidolta. Kynttila on yleensa vahasta valmistettu valonlahde, jonka keskella on sydanlanka. Viime aikoina ovat alkaneet yleistya myos paristokayttoiset LED- kynttilat. Koe maailman loistavimmat kynttilat: GloLite Kynttilapurkit. Upeat LED- Pilarikynttilat, punaisena tai valkoisena, luovat aidolta nayttavaa kynttilanvaloa, viiden. 1 Kpl keltainen vilkkuva.elavaliekkinen. led kynttilassa, ei vaihdettava, paloika n. 10 000h. Mukana 1 kpl Ni-Mh AA 600 mAh ladattava ja vaihdettava paristoakku.

NetAnttila - AIRAM LED kynttila 4W/E14 Lamput ja valonlahteet

Huom: Tuotekuvan Patio lasilyhdyt tilattava erikseen! - LED-kynttilat luovat tunnelmaa, kun oikeita kynttiloita ei. 22. Syyskuu AIRAM LED 3For2 4W kynttila 3bl E14 polttimo. Tuotenumero: 6435200195685. 4W kynttilalamppu E14 kannalla. 2800 Kelvinia, 250 lumenia.

Kodinvalaisimet.fi - valaisimet netista ja Helsingin

Valaisimet ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. Vepsalaisen valaisimet tuotevalikoimassa ovat edustettuina niin ikuiset klassikot kuin trendikkaat uutuudet. Aloita kuvittelemalla tila ensin taysin pimeaksi ja lisaa valoa vahitellen. Mieti, missa valaisimien design paasee oikeuksiinsa, mutta uskalla jattaa myos pimeytta.

Etusivu. Kotikalusteet. SISUSTUSTUOTTEET. Valaisimet, valaisintuotteet. INDUSTRY Valaisimet, valaisintuotteet 159 tuotetta. Muuta jarjestysta. KodinValaisimet.fi on nimensa mukaisesti erikoistunut myymaan kodin valaisimia , johon kuuluvat myos pihavalaisimet ja vapaa-ajan asunnon valaisimet. Kodin Terran valaisimilla ja lampuilla valaiset koko tontin ja enemman. Lattialle, kattoon, seinalla, poydalle, kylpyhuoneeseen, ulos tai minne vain valaisimen. Tilaa valaisimet ja lamput edullisesti Ellokselta. Paljon malleja ja vareja. Shoppaile helposti netista ellos.fi. Kun tarvitset yleisvaloa, kattovalaisin on toimiva ratkaisu. Ripusta valaisin ruokapoydan ylle, eteiseen tai vaikka keittioon – meilta loydat tyylikkaimmat valaisimet. Valaisimet. TUOTERYHMA. asuntovalaisimet. alasvalot. led-nauhat/listat, profiilit. valonheittimet. pihapiirivalaisimet. sisustusvalaisimet. lisavarusteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.