maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tuplakupla lamppu

Tupla Kupla valaisin Sisustusblogi

9. Elokuu Tupla Kupla M valaisin: - Valaisimen mitat (l x s x k): 58 x 28 x 53 cm. - Materiaali: muovi - Kanta E14, mukana energiansaastolamput 1 x 11 W. 13. Toukokuu taistelen itseni kanssa. olisi tarjouksessa 269e. ostaako vai eiko ostaa? siina vasta pulma. ostaisitko sina?. Eero Aarnion M-kokoinen Tupla Kupla -poytavalaisin, jonka Aarnio piirsi vuonna 2000. Sita yritettiin ensin puhaltaa lasista, mutta vasta valmistajan kayttamalla.

14. Joulukuu Pinja oli tarjouksessa 99e kun normaalisti 299 :o Tuplakupla on oikeesti hieno valaisin, tuosta hienoa =) miulle riittaa normi lamput katossa. 27. Lokakuu Monen sisustajan keskuudessa intohimoa ja tunteita herattanyt Double Bubble on eras sisustusharrastajien suosikkivalaisimista. Vuonna 2001. 4. Syyskuu Meilla ei ole (viela.) tuplakuplaa, mutta just kattelin olisko ollut Askon mainoksesta, etta nyt sais alennuksella. Taidan kayda ostamassa, sen. Double Bubble -valaisinsarja on Eero Aarnion uusimpia toita. Myos Tupla Kupla nimella tunnetut valaisimet oli alunperin suunniteltu puhallettavaksi lasista. 21. Lokakuu TuplaKupla XL. Lamppu on yhta valkoinen kuin Besta-kaapin ovi! :) Mean Satu: Meillakin oli vahan sovittelua tuon lampun kanssa, mutta. Tupla kupla on valaisinsarja, jonka Eero Aarnio suunnitteli vuonna 2001. Sarjaan on nimensa mukaisesti kaksi kuplaa, joissa molemmissa on yksi lamppu. Tupla Kupla -valaisinsarjaan kuuluvat S- ja M -koon valaisimet ovat poytavalaisimia. Ne sopivat erinomaisesti vaikkapa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. EUR 399. Meilla on 9 ilmoitusta koti / tupla kupla sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. Kuplaus. Ostetaan Aarnion tupla-kupla lamppu S kokoinen. Eero Aarnion vuonna 2001 suunnittelema, klassikoksi muodostunut Tupla Kupla -valaisinsarja tunnetaan myos nimella Double Bubble. Valo saadaan. Koti Tupla kupla (1 hakutulosta) Eero Aarnio Tupla Kupla, keskikoko M. 285, 00 € Lattiavalaisin Tupla Kupla XL IP44 valkoinen ulkokayttoon. 1 170,00 €. 13. heinakuu Myydaan suunnittelija Eero Aarnion klassinen “Double Bubble” eli Tuplakupla- poytavalaisin. Valaisin on erinomaisessa kunnossa. Eero Aarnio piirsi Tupla Kupla -valaisimen vuonna 2000. Sita yritettiin ensin puhaltaa lasista, mutta vasta kayttamallamme muovitekniikalla saatiin onnistumaan. Eero Aarnio piirsi Tupla Kupla -valaisimen vuonna 2000, mutta valaisin esiteltiin ensi kertaa vasta vuonna 2003 Eero Aarnion 50-vuotisen taiteilijauran. Kotiin sisustusideoita sanalle tuplakupla. StyleRoomista loydat Taalla asuu MuruMuu FI. Meidan kotiimme on kertynyt lamppu jos toinenkin. Tassa albumissa.

Tupla kupla, koti - Ilmoitusopas.fi

Eero Aarnion Tupla Kupla -valaisin tai Kartellin Bourgie-lamppu, Clas Ohlsonin elikkas Clasun Roikka-lamppu on nykyajan todellinen blogiklassikko. Granitin. Eero Aarnio piirsi Tupla Kupla -valaisimen vuonna 2000. Sita yritettiin ensin puhaltaa lasista, mutta vasta muovitekniikalla saatiin onnistumaan seka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.