keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Vessan ovi

11V raivoaa kun ei saa kylpea vessan ovi lukossa! -

27. Marraskuu Meilla ainakin vanha talo ja vessan ovi lukitaan kaantamalla kahva ylospain, sita siis ei saa auki ulkoapain. Mutta luulisi nyt vanhempien. 19. Toukokuu Apua vessan ovi jai lukkoon. Olen sisalla jumissa ja asun yksin. Miten ihmeessa paasen ulos. En kehtaa soittaa hatakeskuseen. Auttakaa?. 12. Maaliskuu Vessan ovi on vihrea. Hamarin eteisessa tapahtui jalleen pienta edistysta. Joni naputteli paikoilleen puuttumaan jaaneita sormipanelinpatkia ja.

6. Toukokuu Olin kerran sokoksella ja sit unohdin lukita vessan, joku teinitytto avas sen. joo junan vessassa :-D luulin kylla et ovi oli kii mut nakojaan ei. 30. Marraskuu Kylpyammeessa on mahdollista varsinkin pojanklopin satuttaa itsea esim kaatuessa ja sitten ei paastaisi millaan auttamaan. Nyt pitaa. Ovi- ja ikkunamyynnista loydat satoja ovia ja ikkunoita sisalle, ulos, mokille, varastoon Varastossamme talla hetkella mm. useiden kotimaisten toimittajien. 7. Elokuu Meil ei pideta vessan ovee kiinni sillo ku ollaan vessassa, meita ei Ja tata miettiessa tajusin, etta toissa en valttamatta kay vessassa ovi kiinni. 5. Syyskuu Elamaa nahnyt vanha vessan ovi n. Kokoa 180cm*55cm. 9. Lokakuu Vessan ovi Lahen baarissa kyllastytty sotkemiseen. Hakusanat: baarin, ovi, club , chigago, haista, vittu. Lisaa suosikkeihin Laheta kaverille. Vessan ovi auki NYT! Pitaisi laukaista sen verran asiakaspalveluhenkisyytta etta ovi aukeaa, oli sitten krooninen tai akillinen hata kyseessa. Ei sinne vessaan. Han jattaa vessan oven auki asioidessaan Mita yhteenmuutto paljastaa puolisosta? Viihde 05.03.2015 14:00 Eeva Rajala Luettu 1338 kertaa. Kuva: AOP. Vessan ovi – ongelma – Ikkunat ja ovet – Suomi24 Keskustelut Vessan ovi – ongelma. Vessan ovi – ongelma—pohkopaa 16.7.2008 11:30. Hei vaan … Hinta oli. 13. Syyskuu Porissa kohdattiin hieman tavallista lievempi hatatilanne lauantaina, kun pelastuslaitos kutsuttiin avaamaan vessan ovi. Vihrea taas, yllatys yllatys, silloin jos ovi ei ole lukossa. Jokainen laiturille Sama juttu, tahan liittymatta, on varattujen vessojen kohdalla. Kun vessanoven. 17. Maaliskuu yhteydessa ehostamme veskiamme kotona muutenkin. Ovi vaihtuu, eika uudesta ovesta naa, onko vessa varattu. Yhtena vaihtoehtona olen. 5. Joulukuu Eli kun perinteinen vessan lukko on asennossa I se on auki, ja kun se on asennossa - se Ei siis tarvitse arpoa etta meniko se ovi nyt lukkoon

Han jattaa vessan oven auki asioidessaan Mita yhteenmuutto

6. Lokakuu Ei toimi vessat, ei ovet, ei netti. Lippua ei saa, ruokakarry ei liiku. Aikatauluja ei loyda. Juuri silla hetkella, kun luulee loytavansa oikean sivun. Tulipa vaan tuosta vessan ovesta mieleen. meilla on piirustuksiin merkattu alakerran vessaan 90cm ovi (rakennusvirastossa sita vaativat), tosin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.