maanantai 26. huhtikuuta 2010

Arabia astiasto

Astiat Nettimarkkina

Kattaus on puoli ruokaa, ja laadukkaat astiat luovat ruokapoydan tunnelman. Arabian ja Iittalan astiastot ovat kuuluneet suomalaiseen kotiin vuosikymmenien. Arabia Muumi Talviuni kulho 15 cm. 18,00. Verkkokaupassa Arabia KoKo lautanen 23 cm, valkoinen. 12,50 Arabia Muumit Roolileikki lasten astiat. 42,95. 1. Lokakuu Minulla on Arabia lautasia ja kahvikuppeja, jotka ovat malliltaan tupa sarjaa, mutta niissa on vihrea raita ja lila reunus viiva. Sarja on ollut.

Kaunista ja laadukasta, suomalaista muotoilua. Kestavia kayttoastioita seka jo tuotannosta poistuneita Arabian astioita ja kerailyesineita. 177 Kpl ilmoituksia. Antiikkiastiat ovat suosittuja kerailykohteita. Tutustu ilmoituksiin ja loyda vaikkapa Arabian astiastoja tai kahvikalustoja tai Kupittaan Saven.

Muodoiltaan modernit ja vareiltaan houkuttelevat Arabian KoKo-astiat tarjoavat uudenlaista yhdistelyn vapautta ja sopivat helposti myos muiden astioiden. Muumi lasten astiasto. Tuotetiedot. Muumi-lastenastiasto sisaltaa mukin ja lautasen. Konepesun ja mikron kestavaa posliinia. Tuotenumero: 50008258. Vari ARABIA ASTIAT. Arabia, Anemone, retro, design Ulla Procope, kasinmaalattu, kannu, kupit + tassit 6 kpl, tarjoiluvati. Myyntihinta: Yhteensa 130,00 €. Tuote no. Arabia verkossa. Paljon tuotteita merkilta Arabia osoitteessa ShopAlike.fi. Arabia 24h Tuokio syva lautanen O 18 cm. 19,00 €. Arabia Astiat. 381 tuotetta. Kristina Riskan ja Kati Tuominen-Niittylan KoKo-sarja on elamaniloinen, konstailematon ja monipuolisesti yhdisteltava astiaperhe. Kokoa erilaisia. 27. Heinakuu Myydaan Arabian (vuosien 1932-1949) piippuleimattu Rosita - astiasto. Kahvikuppeja on 12kpl ja aluslautasia 14kpl. Astiat ovat hyvassa. 31 Osainen vanha ehja astiasto. Arabia astiasto. Myydaan. Ilmoittaja: Antti. Ilmoitus jatetty 8 syyskuuta 12:14. Arabia astiasto. Kaikki kuvat. Kartta. 19. Heinakuu Seinajoella myynnissa Arabian Kekri-sarjan astioita. Astiat ovat hienossa kunnossa. Lisakuvissa tarkemmin. Koriste Raija Uosikkisen. Kannun. Teema-astiasto - Klassikot - Kattavin valikoima suomalaista ja skandinaavista designia verkossa. Varastotuotteille toimitusaika 1-2 paivaa!.

22. Elokuu mistakohan saisin selville vanhan Arabia-ruoka-astiastoni nimen? Olen etsinyt sarjaa Arabian sivuilta, netin osta ja myy-palstoilta, kirppareilta. 1.Postitus ja lahettaminen. Olemme myyneet paljon tavaroita ympari Suomen. Pienemmat tavarat matkaavat postin kautta n. 4-9 € hintaa. Suuremmat tavarat. Koristeelliset Arabia Paratiisi -lautaset, o 16,5 cm, myydaan kuuden Paratiisi- astiat sopivat upeasti yhteen myos yksivaristen Teema-astioiden kanssa.

Arabia astiasto Rosita , 12 kuppia ja 14 lautas - Tori.fi

20. Heinakuu ASTIASTO. 49 osaa, posliinia, Sininen Maisema, design Reinhard Richter, Arabia, 1941-64. AS-malli, eri ajoilta. 9 kahvikupin alusvatia. 10. Toukokuu Loysin kaapissa aika vanhan astiaston ja ja loytyy numerot ja kirjaimet ja lukee Arabia Finland.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.