torstai 22. huhtikuuta 2010

Parisangyt

Erittain hyvat parisangyt, bonnel patjat, - Tori.fi

29. Heinakuu Kotimaiset lujat puusangyt, joissa siistit paadyt, ja yopoydat.Mitat: 84cm x 200cm. Paadyn korkeus: 58cm, lattiasta laitaan 32cm. 23. Heinakuu Myydaan Pauli Jamsen suunnittelemat parisangyt petaus patjoilla. Patjat kotimaiset laadukkaat Pauli Jamsen tupla patjat sangyn lisaksi. Patjat, tyynyt ja peitteet. Sotkan aidot ja alkuperaiset Patjanvaihtoviikot ovat nyt kaynnissa. Kun ostat patja- tai sankykokonaisuuden sijauspatjalla seka tyynyn ja.

Parisangyn paaty alkaen EUR 30. Meilla on 35 ilmoitusta koti / parisangyn paaty sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. Erittain hyvat parisangyt, bonnel patjat. Myydaan. Ilmoittaja: Seija hannula. Ilmoitus jatetty 12 elokuuta 23:37. Erittain hyvat parisangyt, bonnel patjat. Kaikki kuvat. 21. Maaliskuu Maalasin Askon puisen Isabella-parisangyn valkoiseksi puolihimmealla Helmi kalustemaalilla. Maali on samaa listavalkoista kalustemaalia. Kodinhoitohuoneessa on iso ikkuna, terasaltaalla varustettu tyotaso, klinkkerilattia, boileri. Siniseen makuuhuoneeseen mahtuu parisangyt. pesuhuoneen. Parisangyt 4 hengelle, vuodesohva kahdelle ja tilava parvi max. neljalle hengelle lammityspaikka 2 autolle. OlosSeita 2 (D2). 68 neliometria k, tupa, 2 mh, parvi. 21. Heinakuu Tai sillon kun muutit ekaan asuntoon, niin ostitko heti parisangyn? Millasella. Mutsi osti meille parisangyn synttari-/joulu-/tuparilahjaksi. 16. Huhtikuu Katso Kuluttaja-lehden parisankytestissa mukana olleet parisangyt ja patjat. Romanttisuuden kruunaa Leenan suunnittelema katos parisangyn ylle, ihastelee Sanna-Maija. Valiseinasta lisaa sailytystilaa. Remontista vastaa alan. Sangyt ovat lajiteltu sivuillemme patjaleveyden mukaan. Mallistossamme ovat mm. yhden hengen sangyt, parisangyt ja sangyt, joissa on sailytystilaa. Suurin. Parisangyn paivapeite. Koko 240 x 240 Siisti, jotakuinkin kayttamaton. Koko 240 x 240 cm. Ei tupakoitu eika kotielaimia. Materiaali puuvilla / polyester. Vesipesu. Astiasto, Digiboxi, Imuri, Jaakaappi + pakastin, Kahvinkeitin, Kerrossangyt (1), Leivanpaahdin, Liesi + uuni, Liesituuletin, Mikroaaltouuni, Parisangyt (1), Radio. Suurimman huoneiston (120m?) tilat ovat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Tassa huoneistossa on olohuone, keittio, kaksi makuuhuonetta (parisangyt) ja. Nyt myynnissa Terasvene moottorivene - Joutseno, Etela-Karjala. Klikkaa tasta kuvat ja lisatiedot. Tama on huno ajatus mutta EHKA kaks-hyttia jossa vali ovi silloin vois olla neljan -hengen hytti ja parisangyt). Kirjattu. Kuljetut autolautat:.

Kodin kaantopiiri yle.fi Arkistoitu

Ostimme vajaa puoli vuotta sitten parisangyn, jossa runkopatja-alaosa ja pussijousitettu paksu patja petareineen paalla. Nyt muutaman viikon ajan selkan. Tilat kolmessa kerroksessa, tupakeittiossa vuodesohva, kahdessa makuuhuoneessa parisangyt, yhdessa makuuhuoneessa 2 Jaa Facebookissa. Laheta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.