torstai 22. huhtikuuta 2010

Stala altaat

Stala Monoreuna allas Combo, P50-60, rst, 500x340mm |

Vaijeripohjaventtiili aukeaa altaan reunaan asennettua nuppia kaantamalla. Tilaa saastavan vaijeripohjavesilukon alle jaa tilaa esim. jatelajitteluvaunulle. Tuotteitamme ovat pesupoydat ja altaat, jatelajitteluvaunut, postilaatikot seka pihamodulit. Stalan tuotteet tunnetaan turvallisuudesta seka korkeasta. 16 Stala-altaat. 1170. 2. Keittiot. Stalan allasmallit Combo ja Desire sopivat hyvin betonitasojemme mitoitukseen. 17 Saarekkeita betonista. 14 Design-altaat.

Palaa kauppaan. Katso kaikki Prisma-verkkopalvelun Stala-tuotteet Katso kaikki Stala - Stala Combo allas P-50, Monoreuna. Hintaa ei saatavilla. Hintaa ei. Stala on suomalainen v. 1972 perustettu yritys, joka valmistaa kotikeittioihin keittiotasoja, pesupoytia ja altaita ruostumattomasta teraksesta seka.

Tasoon upotettava allas sopii kaytettavaksi niin keittiossa, kodinhoitohuoneessa kuin autotallissakin. Yhteensopivat lisavarustet lisaavat altaan kaytettavyytta. Stala Ease MF-40-17S tasoon upotettava MONOreuna-allas koripohjaventtiililla. Sopii paalle, huullos- ja alta-asennukseen. Stalan uudet altaat. harmaa_komposiitti.jpg max.jpg. Esite. Lokakuun alussa Stalan komposiittialtaiden tuoteperhe taydentyy harmaalla komposiittialtaalla. Kaikki altaat ovat ruostumatonta terasta, joten ne kestavat kauniina pitkaan. Ruostumattomia poytatasoja Stala Combo max -tiskipoyta. Toimitus asiakkaan. 24. Marraskuu Helppohoitoinen STALA*Neo-allasperhe kestaa kayton ja katseet. Neo on modernin linjakas, viimeistelty joka kulmasta. Vakiovarusteina ovat. Stala Combo P50-60 allas Terasaltaat Sopii 60 cm leveaan alakaappiin. Stala Combo P50-60 Terasaltaat Sopii 60 cm leveaan alakaappiin. 27. Tammikuu Helppohoitoinen Stala Neo-allasperhe on nykyaikainen ja linjakas. Joka kulmasta viimeistelty, harmoninen Neo on muotoiltu moderniksi. Meilta saat keittioosi mm. laadukkaat Stala-altaat, joita esittelemme talla sivulla. Stalan altaiden design on puhdaslinjaista ja selkeaa. Altaat yhdistyvat kauniisti. Pesupoydan tulppa, sopii Stala-, Hackman- ja Franke-pesupoytiin, joissa altaan pohja tasainen. STALA - tiskipoydat ja pesualtaat. Tilavat, kaytannolliset altaat ja monipuoliset varusteet. Tuovat keittiotekemiseen uudenlaista kaytannollisyytta, kauneudesta. GS-17 sopii vesipisteeksi vaikka lieden viereen. Yksityiskohdat ja monipuoliset keittiovarusteet tekevat Desire-altaasta keittion huonekalun.

Terasaltaat: Stala Combo P50-60 allas

Onko kukaan laittanut keittion Stalan Combo-allasta? Se missa on yksi iso allas ja sen takana pienempi. 20. Marraskuu Altaat. Altaat. PS-329. PS-332. AL10. PS - 309. PS-336. PS-790. PS-3102. AL45. AL60. AL61. AL62. Stala P-40P. Stala P-50. Stala Lyria L40-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.