torstai 22. huhtikuuta 2010

Rooma ostokset

Matkavinkkeja Roomaan? - Char the city Divaaniblogit

17. Huhtikuu Shoppailuvinkkeja Roomaan on toivottu kommenttiboksissa useampaankin otteeseen. Ehdin tehda kaksi lyhyehkoa visiittia “ikuiseen. 15. Toukokuu rooma. Kirjotan nyt kilometripostauksen kaikista neljasta paivasta, jotka Roomassa vietettiin niin ei tarvitse alkaa joskus ensi viikolla. 8. Maaliskuu OSTOKSET Corson varrella ja lahikaduilla hienoja merkkiliikkeita ja muita vaatekauppoja, minusta jotenkin sekavasti siella taalla. Iso outletkyla.

22. Toukokuu Ostoksilla Italiassa. Rooma jai itseltani viela nakematta, ja etelassa on monia muitakin paikkoja mihin viela haluan paasta kaymaan. 22. Helmikuu Matkavinkkeja Roomaan? perjantai 21 kommenttia kirjoitukseen ” Matkavinkkeja Roomaan?”. via di ottavianolta loysin parhaat ostokset :). 20. Lokakuu Ostoksia Roomassa. Kaikki tiet vievat Roomaan. Kauppoihin. Antiikkia on kaikkialla, varsinkin Fontana de Trevin, Panthenonin ja Piazza. 22. Helmikuu Ennen Rooman matkaa selvittelin netista Rooman shoppailumahdollisuuksia, ja melko monessa paikassa annettiin ymmartaa tarjonnan. 11. Toukokuu Ruokaostoksilla Roomassa. Jos on syominen Italiassa ilo kaikille aisteille, sita on myos ruokashoppailu. Eika ostosten tekeminenkaan ole. 31. Heinakuu Rooman suurimmat ostoskadut ovat: Via del Corso, Via del Tritone ja Via Nazionale seka niiden sivukadut. Suurehkoja ostosalueita ovat myos. Ostokset. Muotiin syventyneille Rooma tarjoaa vaihtoehdon Milanon ja Lontoon kaltaisille muotipaakaupungeille, kaupungille ominaisella vivahteella. 5 Paivaa sitten Rooma - mita kosmetiikkaa kannattaa ostaa, ja mista? Mukana kartta ja vinkkeja Rooman kosmetiikkashoppailuun. 4. Elokuu Vihdoin ensimmainen postaus Roomasta! Varattiin tosiaan lomani loppuvaiheessa extempore lennot Roomaan. Katseltiin muitakin Euroopan. No niin, neitiseni! Kiko on milanolainen meikkiketju, erittain edullinen sellainen. Tuotteet ovat edullisia mutta hyvia, siis oikeasti. KIKOn kynsilakkavalikoima on. Rooman keskustassa, hyvien yhteyksien aaressa, keskusrautatieasemalta muutama kortteli,rauhallinen sijainti,. Vieras 15.11.2008 Rooman ostokset Rooma. 28. Tammikuu No, Rooman reissulla tein useammankin tuollaisen ostoksen… joten nykyisin reissussa ollessani mietin ostoksia Rooma takaraivossa. Finnairin verkkosivuilta tilaat tax-free-ostoksesi vaikka jo ennen matkaasi. Voit myos tutustua Finnair PlusShop -verkkokaupan kattavaan valikoimaan. Junalla paasee Roomasta, muistaakseni siihen kului noin tunti, saattoi olla Kunhan hoitaa ostoksensa joskus muulloin kuin ruuhka-aikaan, Rooman metro on.

Kosmetiikan shoppailuopas Roomaan - Hyvaksynnan hylje

30. Tammikuu Me ei aidin kanssa Roomaan matkatessa mitenkaan kauheasti etukateen Korsin neuleen lisaksi ma teinkin sitten ostoksia pelkastaan. 20. Maaliskuu Rooman ostokset. Tadaa, tassa se nyt on - tosin liki kuukauden myohassa, mutta vihdoin ja viimein! Taidan jattaa puheet vahemmalle ja siirtya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.