perjantai 23. huhtikuuta 2010

Moccamaster mallit

31. Elokuu Ja mika malli ois suositeltavin, niitakin on jokunen? Muutamilla tutuilla on ollut moccamaster kaytossa yli kymmenen vuotta ja vielakin toimii. Moccamaster Suodatinpidike kahvinkeittimelle - musta malleihin Moccamaster Moccamaster - SUOD-SUPP- KB741- KB744 MALLEIHINMUSTA 13192. Uusi Moccamaster kahvinkeitin. Automaattinen Rekisteroi 1.3.2010 jalkeen ostettu Moccamaster-kahvinkeittimesi – saat 10 vuoden takuun! Malli, KBGC862. 10. Marraskuu Tassa vanhassa versiossa muotoilu on sirompi ja onhan se juuri sita perinteista vanhaa mallia. Kenties taman mallinen Moccamaster on. Moccamaster Moccaking lasikannu sekoittavalla aromikannella 1,8 l Pikakatselu Moccamaster suodatinsuppilo KB40-mallin keittimiin, musta Pikakatselu.

Moccamaster vesisailion kansi edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. 2. Joulukuu meinasin kotiin joululahjaksi ostaa, mutta niita onkin useita. osaisiko joku suositella, mika niista olis paras. esim netanttila.fi sielta niita malleja. 17. Syyskuu TM Pikakokeessa: Moccamaster Cup-one yhden kupin kahvinkeitin Automaattisella tippalukolla varustetut mallit toimivat vain vakiopituisella.

Moccamaster Suodatinpidike kahvinkeittimelle - must.. 15€ |

8. Helmikuu Meilla on myos Moccamaster, malli CD, tippalukollinen. Toimii niin kuin pitaakin, jo vuosia ja kahvi on erinomaista. Tuo CD on minusta ihan. Moccamasterin kannu, kadensijan ja kannen vari musta, tilavuus 1,25 l, sopii kannu, kahvan vari ruskea, tilavuus 1,25 l, sopii esim. malleihin K741, K743.

Iittala verkkokauppa - osta halpoja Iittala -tuotte

Arabian ja Iittalan astiastot ovat kuuluneet suomalaiseen kotiin vuosikymmenien ajan. Kun loydat suosikkisarjasi, hanki kerralla koko astiasto. Tarjoamme myos. Astialiisasta Arabian ja Iittalan astiastot seka lasibon -tuotteet. 16. Toukokuu Myydaan 4 kappaletta Iittalan Teema sarjan Beigea syvaa lautasta. Kyseista vari ei enaa myynnissa kaupassa. Lautaset ollut kaytossa.

Hei kaikki Iittala-fanit Tuotteidemme alkupera on aiheuttanut keskustelua ja olemme saaneet siita kyselyita ja palautetta. Haluaisimme ensinnakin. Iittala Teema Helmenharmaa, 6 Kpl Pienta Syvaa Lautasta (15 Cm). 87,60 €. Aterimet.com iittala Taika valkoinen, 6 kpl. suuri syvat lautaset (22 cm). 159,00 €. 16. Helmikuu Vittu osta enaa yhtakaan Iittalan paska astiaa, mika vittu niissa maksaa?. Iittalan lautaset on ihan natteja, mutta meilla on kans Ikean. Arabia, nuutajarvi, iittala. Valikoimissamme on Arabia, Iittala, Nuutajarvi, Riihimaen lasi, Kumela, Humppilan lasi, Kupittaan Savi, taidelasia ja paljon muita. 5. Tammikuu Loyda Iittala Teema, lautanen 26 cm parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. 4. Helmikuu Yhteistyossa Iittala - Klaus Haapaniemen kuvittama Iittalan uusi astiasarja on tarjoiluastia ja tassien alla olevat lautaset Kastehelmi-sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.