tiistai 30. kesäkuuta 2015

Sukat nalle

Sukat Tuijan jutut

Sukkia kaytetaan osastoilla ja annetaan lahjaksi kotiin lahteville vauvoille. Erilaiset Lanka esim Marttojen vauvasukkalanka, Wool, Nalle, Silja noin 50g/ 150 m. Pienet sukat Nalle Colorista 3 mm puikoilla. Malli omasta paasta ja toisista sukista muisteltuna. Silmukoita 36, ihan oikea kantapaa, ja nyoriksi nilkkaan ihana. 5. Tammikuu Viime perjantaina sain aamulla valmiiksi nama miesten sukat kokoa 42. Lanka Nalle -loppuja, mustaa niin pitkalti kuin oli, sinista jai pieni kera.

1. Toukokuu Lanka: Novita 7 veljesta ja Nalle On oikeesti nyt opeteltava kirjoneule, silla toisen sukan tassut meni ihan Nama sukat meni isapuolelleni. Posts about sukat written by Tuija. Puikot: 2,5 mm sukkapuikot. Lanka: Novita Nalle pinkkina, mustana ja valkoisena, yht. 85 g. karkkisukat, Kasityot, Neulonta. 19. Helmikuu Ma oon vaan kai jotenkin automaattisesti ostanut nallea tai seittemaa veljesta, kun Sama se, minka variset sukat miehella on saappaissaan. Suloiset pilkkusukat neulotaan Novita Nalle ja Novita Wool -langoilla. Ohjeesta loytyy kolme kokoa, joten koko perhe voi pukeutua samanlaisiin sukkiin. Neuloin syksylla pukinkonttiin miesten sukkia Nancy Bushin ohjeella Kuvien harmaa-mustat sukat ovat Novita Nallea ja vihrea-ruskeat Austermann Stepia. 1. Kesakuu Vauvan neulotut sukat, aloitettu 7.6., valmistunut 14.6. KYH 19, Lise-Lotet Nallesta ja oikealla KYH 20, junasukat Nallesta, jotka aloitin 19.6. Sukkia sinullekin! Sukkia sinullekin! Tervetuloa ostoksille! Finnwear Onnellinen Nalle Puh, lasten sukat. Arvostele ensimmaisena tama tuote. 5,90 €. 14. Maaliskuu Pidan Novita Nalle Taika-vareista, mutta tama yksi vari ei mielyttanyt talvi- ihmisen silmiani ja se tuli eraan lankapaketin mukana enka viitsinyt. 19. Helmikuu Sukat on neulottu Novitan Nalle luontopolku kesakimppu -langasta kolmosen puikoilla. Sukat painanevat noin 88 grammaa ja ovat noin 38-39. 27. Lokakuu Sukat on neulottu 3:n puikoilla, yht. 57s, joista 30 joustinneuletta/pohjan oikeaa, 27 pitsineuletta. Lankana Nallen Marjaretki, puolukka (828). 24. marraskuu Mista loytaisin ohjeet lasten, naisten ja miesten kokoisiin sukkiin Nalle-Langasta. Kiitos vastauksista jo etukateen!.

30. Syyskuu Toiset sukat on violettista patkavarjattya Nalle lankaa, koko n 37, mallikuviona on tahan sovellettuna Jepyn polvekeraidallista sukkaa. 30. Elokuu Aurinkoiset Olga-sukat. karjen tein sadekavennuksella. Aloitus: 29.7 Valmiit: 10.8. Koko: 39. Lankana: Nalle, oranssi ja keltainen. Puikot: nro 3. 27. Tammikuu Vauvan sukat ja tumput on tehty Novitan Nalle-langalla, savy luonnonvalkoinen. Langan menekki oli noin puoli keraa. Seka sukat etta tumput.

Linnean neulomukset: So sweet socks -sukat Novita Nalle Taika

16. Heinakuu Pattern in Finnish. LAPSEN SUKAT Kengan koko n. 22 26 30. Langanmenekki Novita Nalle Four Seasons syksy (815) 50 50 100. Sukkapuikot. Myos esimerkiksi Olga-sukat ja Jaywalker-socks (pdf-tiedosto. ohje englannin kielella) Sukassa 56 silmukkaa/kierros (esim. naisen sukka Nallesta): 1. krs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.