tiistai 30. kesäkuuta 2015

Scandic lahjakortti

Scandic Free Night voucher - Finnair Plus Partners

Lahjakortti oikeuttaa yopymiseen (1 vrk, 2 hloa) Standard-huoneessa pe-su kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa. Hintaan sisaltyy runsas buffet-aamiainen. Viikonloppuisin ja loma-aikoina. Scandic -hotel -lahjakortin arvo riippuu, missa ja miloin se kaytetaan, esimerkiksi Rovaniemen Scandicin viikonloppuhinta alk. 2. Lokakuu Jos haluat osallistua arvontaan, anna lopuksi sahkopostiosoitteesi. Halukkaiden kesken arvotaan Scandic-lahjakortti seka tavarapalkintoja.

Scandic on liiton majoittaja. SRL on tehnyt jatkosopimuksen Scandic -ketjun kanssa. Lahjakortti kirjoitetaan joukkueelle, mikali kortti esitetaan hotellin. Voit kayttaa Finnair Plus -pisteitasi palkintoyopymisiin Scandic -hotelleissa. Yksi Finnair Plus -palkintoseteli oikeuttaa yhden yon yopymiseen kahden hengen. Jos ajatuksena on antaa ystavalle lahjakortti hotelliin, voi sen napparasti tehda saman tien Scandic-hotelliin. Voit ostaa vaikka kuinka monta yota, jotka ovat. 27. Elokuu Minulla oli matkamessuilta voitettu Scandicin lahjakortti, joka kavi yhdeksi viikonloppuyoksi missa tahansa Scandicissa. Halusin tietenkin. Vuonna uusittu Scandic Patria sijaitsee kaupungin keskustassa, lahella satamaa ja Linnoitusta. Kaupungin sykkeeseen ja kaupoille on lyhyt matka. Lahjakortti on mainio lahjaidea, koska sen saaja voi itse paattaa ja valita itselleen sopivan. Pro Shop Koipparin, Q-Linkin, Toresonin ja Scandicin tuotteita. Vierumaki-lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvaa mielta. yhteityokumppaneiden Pro Shop Koipparin, Q-Linkin, Toresonin ja Scandicin tuotteita. 22. Syyskuu Kilpailun palkinto Scandic Park -majoituslahjakortti + liput neljalle Helsinki International Voita 500 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin!. Monipuolinen kaupunkihoitola rautatieaseman vieressa olevan hotelli Scandic Jarvenpaan Relax Beauty Centerin lahjakortti on ihana saada seka antaa. 7. Maaliskuu Riihimaen Teatteri ja Scandic Riihimaki tarjoavat vaivattoman Lahjakortteja voi ostaa teatterin lippukassalta valitsemalleen summalle. 1. kesakuu Kuvakilpailun voittaja saa palkinnoksi lahjakortin, joka oikeuttaa yhteen 2 hengen yopymiseen Scandic hotellissa kaikissa Scandic maissa. Talla lahjakortilla vietat riemuntayteisen paivan Linnanmaen huvipuistossa. Pitkan huvipuistopaivan jalkeen on mukava majoittua hyvin varustellussa Scandic. Valikko. Vesipuisto. Kylpyla. Day Spa. Naurusaari. en fi ru. LAHJAKORTIT JA VARAUKSET. Lahjakorttikauppa. Kylpylapaketit. Hoitovaraukset. Vesiliikunta. 16. Syyskuu Juha Kitinmaki Scandic lahjakortti ja Lasten lintukirja. Onnea voittajile! Lahettanyt Lotta P. Kohteen lahettaminen sahkopostitseBloggaa tasta!.

Voita majoitus Scandic Hotellissa + Helsinki International

Perehdyttamiskansio Scandic Kiannon Kuohujen vastaanottoon vaihtoehtiset Seitsemas luku pitaa sisallaan hotellin tarjoamat lahjakortit ja voucherit. Niiden. Hei, Mita kautta Scandiciin voi ostaa lahjakortin? The Nordic Food Festivaleilla Scandic Haymarket Squarella teemana on Scandic added 5 new photos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.