maanantai 29. kesäkuuta 2015

Muffinssien kuorrute

Juhlattaren Kakkublogi: Mokkapala-muffinssit

11. Syyskuu En tieda onko kenellakaan muulla ollut tallaista ongelmaa, mutta kaipaisin neuvoja / vinkkeja siihen, minkalaisen kuorrutteen tekisin. 3. Maaliskuu Suklaamuffinssit ja daim-kuorrutus on suklainen, makea herkku, jonka valmistaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Loistava leivonnainen. Levita kuorrute muffinsseille vaikkapa ihan lusikan avulla, tai pursotinpussia kayttaen. Koristele BisBis-lakuilla, Minttulakuilla tai Sukulakuilla. Tai kaikilla niilla.

17. Huhtikuu Meilla muffinsseihin pursotetaan voista tai tuorejuustosta, tomusokerista ja sitruunamehusta tehty paksu, suussasulava kuorrute. Suosikkini on. 2. Elokuu Jos haluat pursottaa kuorrutteen muffinssien paalle, tee kuorrutetta kaksinkertainen maara. Jos taas levitat kuorrutteen tasaisesti muffinssien. 7. Helmikuu Pursota seos muffinien pinnalle ja koristele Prinsessa-piparkakuilla. muffinit saavat jaada matalammiksikin, varsinkin jos kuorrutteesta tulee. 8. Helmikuu 200 grammaa maustamatonta tuorejuustoa 1 dl tomusokeria 2 tl vanilliinisokeria 2 rkl sitruunamehua. Tai suklaa kuorrute seuraavalla ohjeella:. Mietin etta pitaako muffinssien paalle laittaa kelmu, vaikka vaarana on etta kuorrute jaa kelmuun kiinni vai voiko pitaa jaakaapissa ilman kelmua Kuivuuko. 12. Helmikuu Onko siis tahan tarkoitukseen tomusokeri+vesi kuorrute,. Miksi turhaan kysella makeiden, kuorrutettujen muffinssien peraan, jos voi kysella. Muffinssin kuorrutus? aloittelija. 26.5.2004 8:42. Hei! Loytyisiko taalta apua seuraavaan ongelmaan: Ajattelin nimipaivani kunniaksi :) tehda suklaamuffinsseja. 27. Toukokuu Posts about muffinssit written by hannishan. Kuorrutuksen kera tama kuppikakku on suloisessa 4) Pursota kuorrute muffinssien paalle. 9. Tammikuu Siina missa taikina on taivaallista, muffinssien kuorrute on aika syntista voikreemia Vaikka tein puolet vahemman kuorrutetta kuin. 23. Huhtikuu Levita tai pursota kuorrute muffinssien paalle. Ohjeella kuorruttaa 12-13 isoa muffinssia tai cupcakea. Twiittaa. Kommentoi artikkelia. 17. maaliskuu Laita kuorrute pursotinpussiin ja pida hetki jaakaapissa. Kuorruta muffinssit vasta kun ne ovat jaahtyneet kunnolla ettei kuorrute sula. 22. Helmikuu uunissa noin 20 minuuttia. Tee kuorrute sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi keskenaan. Levita kuorrutetta jaahtyneiden muffinssien paalle. 23. Toukokuu Spiderman muffinssien kuorrute. 250 grammaa maustamatonta tuorejuustoa 2 dl kermaa tomusokeria (noin 3-5 dl)Pastavareja. Vatkaa kerma. 26. Huhtikuu Suklaiset Muffinssit Daim-kuorrutteella. Kaappiin oli unohtunut paasiaiselta pieni pussillinen tryffelitaytteisia ruohomunia. Paasiaismuniahan ei.

Muffinssit LEIVO MUN KAA

26. Lokakuu Kuorrute oli sellainen fiilispohjalta toteutettu versio, mutta siita tuli Mutta tassa teille siis suussa sulavat suklaiset halloween-muffinssit. 14. Syyskuu Kynttilat lasilla - vanhan ikkunan uusiokaytto (+ihana muffinssien kuorrute!) Puuliiteria siivotessa uutta puukuormaa varten, loytyi viela yksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.