tiistai 23. kesäkuuta 2015

Oma koti valkoinen

Oma Koti Valkoinen Pinterestissa

16. Helmikuu Tunnisteet: haaveita, kollaasi, olohuone, sisustaminen, uusi koti Tunnisteet: DIY, eteinen, uusi koti. Oma Koti Valkoinen. white black. Oma Koti Valkoinen. Kirjoittajana toimii helsinkilainen Miia, joka asustaa ja sisustaa 80m2 kokoista kerrostalokolmiota. Ahkerasti paivittyvassa blogissa. 23. Toukokuu Oma Koti Valkoinen -blogin Miia ihastui kierratysmateriaaleista tehtyyn Toukokuussa viimeistaan on aika laittaa koti kesaa varten kuntoon.

Oma Koti Valkoinen.-09-15T09:00:00.000Z. Nordic Hysteria oli yksi messujen mielenkiintoisimmista naytteilleasettajista. Huippudesigner Tapio Anttilan. Oma Koti Valkoinen - Scandinavian design, timeless classics and pure white tones, Bedrooms / White dreamy pale colors / kayttajalta Oma Koti Valkoinen. Oma Koti Valkoinen - Finnish lifestyle home decorating blog. http:// omakotivalkoinen.casablogit.fi. Harmaata ja valkoista. Tuotteet tulivat. pitkaaikaiselta yhteistyokumppanilta Sistustus Fannylta. Kauniita ovat, ainavain. Uudesta mallistosta olen jo aiemmin. 20. Maaliskuu Itse olen silloin talloin lueskellut ja ihastuin tuplakupliin blogin myota. Mitahan tama Miia tekee tyokseen, tietaako kukaan?. 3 Paivaa sitten Nuo valkoiset lyhdyt olivat aiemmin haalistuneen mustat, mutta annoin niille uuden elaman Tunnisteet: oma koti, sisustus, terassi, ulkona. 31. Lokakuu Loysin eilen mielenkiintoisen keskusteluketjun Kaks+ nettisivuilta. Siella on aika jampteja mielipiteita esitetty, mika on ihan ok. Mielipiteita saa. 20. Kesakuu Oma koti ei niin valkoinen. MRV. Minussa on iso ristiriita. Inhoan kerskakulutusta ja kertakayttokulttuuria - mutta toisaalta rakastan kaikkea. 5. Lokakuu Koti on jokaiselle henkilokohtainen, ja oma maku ratkaisee. Tuntuu etta monen blogin esikuva on Oma koti valkoinen-blogi, joten lukijan. 20. Syyskuu Viikonlopun antia // ystavia, messuilua ja kaunis koti Valkoinen lipasto sai myos lahtopassit ja kannoin mustaksi. Oma Koti Valkoinen. 24. toukokuu IKEA OIKEA KOTI -kuvasto esittelee oikeita suomalaisia koteja. kauneudesta ja viihtyisyydesta tinkimatta, tiivistaa Oma koti valkoinen -blogin. 3. Helmikuu Koska punainen on variltaan niin voimakas, sita ei valkoisen kanssa tarvi kuin ripaus vangitsemaan katseen. Nama tulee Naiden kotipaivien jalkeen halusin raikastaa meidan melko valkoista kotia Oma Koti Valkoinen. Kaunis sisustustarra tekstilla. Oma koti kullan kallis. Sisustustarran koko on 40 x 25 cm ja vari valkoinen. Sisustustarrat ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittaa. 31. Lokakuu http://omakotivalkoinen.blogspot.com/ http://valkoisetruusut.blogspot.com/ Loysin blogisi Oma koti valkoinen -blogin kautta ihan vasta ja.

PTFU: Oma koti ei niin valkoinen

19. Elokuu Suloinen Miia Oma Koti Valkoinen -blogista jarjesti aivan ihastuttavat Perfect Home -sisustuskutsut eilen. Olipas kiva nahda Miia ja muutkin. 2. Joulukuu Haemme kuusen aatonaattona ja Ava on mukana valitsemassa kuusta, Omakotivalkoinen-blogin kirjoittaja sanoo. Tana vuonna joulun paavarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.