maanantai 22. kesäkuuta 2015

Suurennuslasivalaisin

Markslojd Hansy suurennuslasivalaisin. Tutustu verkkokaupan laajaan valikoimaan. Airam 4W klipsi LED suurennuslasivalaisin. 3D suurentava LED valaisin, valkoinen (32 x 0.1W/SMD LED). Taivuteltava varsi jonka avulla helppo saataa. Markslojd on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista valaisintoimittajista. Valaisimissa yhdistyvat toiminnallisuus ja skandinaavinen muotoilu. Tarjoamme. 20. Kesakuu Lexa suurennuslasivalaisin LTS-120 , tehokas.Ammattikayttoon tarkoitettu. Uudenveroinen.Joustavasti siirreltava poytavalaisin, jossa on. Innolux Magni 22W 5D -suurennuslasivalaisimen metallinen varsi on tukeva ja jousitettu, ja kupuosa on muovia. Valaisin on ulottuva ja helposti ohjailtava, mika.

Linssi, Lasinen linssi. Linssin koko, 75 mm. Suurennus, 3,5D + 8D. Jannite, 220- 240V. Valolahde, G23 / 11W loisteputki. Varilampotila, Lammin valkoinen. Suurennuslasivalaisin. Suurennuslasivalaisimissa on erilaisia suurentavia linsseja seka lamppu linssin ymparilla tai reunassa antamassa tarvittavan lisavalon. Suurennuslasilla varustettu valaisin, jossa jousella tasapainotettu varsi. Rengasloistelamppu (22 W). Elektroninen liitantalaite takaa hyvan valon laadun.

Airam 4W klipsi LED suurennuslasivalaisin Karkkainen.com

Sahkoliike EJ Lehto Lexa suurennuslasivalaisin 8092 [8092] - SUURENNUSLASIVALAISIN 8092. Korkeus noin 30cm. 3 x diopterlinssi 3,5” + 12 x diopterlinssi. Perenz Led suurennuslasivalaisin. Tyylikas suurennuslasivalaisin uutuus Perenzilta. Valonlahteena energiaystavalliset ledit. Kolmen diopterin suurennus.

Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut Antiikki Romuritari

Halvimmat Kalleimmat Huutajat Otsikko. 3 kpl retro tuolia design Svante schoblom 8,5m vihreita Finson-oviverhon muovirinkuloita, retroa! 27.12.2015 16:17. Myymme ja ostamme erityisesti 50-60 luvun esineistoa, kuten huonekaluja ja valaisimia, seka mm. vinyylilevyja ja soittimia ja monenlaista mielenkiintoista. Laadukkaat Rerto sohvat tuovat tyylikkyytta olohuoneesesi. Saatavilla eri vareilla ja kahden- ja kolmen istuttavana. Sohvissa tukeva vaneri/puurunko. Istuimissa.

Vuokrapoytia, antiikki, retro, huonekalut, militaria… Vivanten tuotteita, 17 vuokrattavaa poytaa, vuokravitriineja, kaytettyja ja uusia huonekaluja, retroa ja. Sita uudemmat huonekalut ja ns. taideteollinen tuotanto (Aalto, Kukkapuro, Tapiovaara ) on design ja retro osastolla. Toimitamme tuotteita jatkuvasti ympari.

Tuoteosastot:Retro sisustusvinkit Tagit:Adlibris, ajatonta tyylia kotiin, retro sisustus, sisustusopas. Haluatko sisustaa kotiai retrosti, mutta et ole saanut kunnon. Allaskaappina mokillamme toimii vanha poyta, jonka kunnostin jo ennen, kuin mokki oli valmis. Hieno vanha poyta oli joskus ollut tulipalossa, ja sen takia se. Kuinka monta kaunista vanhaa tuolia vintilta, kirpputorilta tai antiikkikaupasta loytyykaan. Muutama niista on loytanyt tiensa meidan verstaalle. Ja vaikka. Putiikista loytyy myos vaihtuva valikoima ajanpatinoimiin esineisiin sopivia uusia lahja- ja sisustustavaroita seka kadentaitajien toita villasukista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.