maanantai 22. kesäkuuta 2015

Autokatokset hinta

Autokatoksen kokonaishinta? - Suomi24 Keskustelut

24. Marraskuu Apuja kaipailisin! Antakaahan jotain suuntaa-antavaa hinta-arviota kahden auton erilliselle autokatokselle tai autotalli/-katos-systeemille. Laadukkaat autotallit ja autokatokset - edullisin hinta verkkokaupasta. Autotallipaketti. Laadukas autokatos- tai autotallipaketti on edullinen ja hyva vaihtoehto. Toimitussisalto ja hinta maaratyy valintojesi mukaan. Autokatos toimitetaan rakennuspaikalle Pre-cut maaramittaisena pakettitoimituksena. Katso taydellinen.

KP15P -autokatos kahdelle autolle + varasto. Katemateriaalit eivat sisally hintaan. Kysy tarjous Plannja peltikatteesta Perustoimituksen hinta. alk.6 445€. 13. Elokuu Paljon autokatos + varasto tulee maksamaan kokonaisuudessaan, kun rakennetaan talopaketin yhteydessa? Esitteessa hinta 5500 €, mutta. Nayta hinnat ja toimitussisallot Autokatos on kylmavarasto, jossa on tilaa seka varastoitaville tavaroille etta autolle. Avoin katos suojaa kesalla autoasi. Huonekuvaus: Autokatos, varasto. Kerrosala: 13. 8 306 €Peruspaketti. Hintaan lisataan toimituskulut. Hinnat: Akaa Huonekuvaus: Autotalli, autokatos, varasto. SB City autotalli on moderni yhden auton autotalli ja autokatos-varasto yhdistelma. Malli on mukaiset piharakennukset saatte meilta kilpailukykyiseen hintaan. Huom! Hinnat ja tuotetiedot ovat voineet muuttua artikkelin julkaisun jalkeen. Autotalli on useimmissa perheissa paljon enemman kuin auton sailytyspaikka. Vertaa ja loyda autokatokset napparasti netista. VERTAA.FI:sta hinta- ja tuotetiedot!. Autokatos KP10 + varasto yhdelle autolle sopii loistavasti yhden auton taloudelle. Rakennuksen mitat ovat 7274 x 3772 mm. Autokatoksen paadyssa sijaitsevan. 6. Heinakuu Vaskirinteentie 9-13, Elimaki, Kouvola. 80 m?, RT, 3h, k, s, autokatos, varasto. Velaton hinta: 62 000,00 €. Myyntihinta: 62 000,00 €. Previous. Ikkunat- (154) IkkunaOvi (23) Autokatokset (20) Hinta: €29.90. Paino: 10Kg Hinta per juoksumetri, ilmoita juoksumetrien maara, maximi 6m. Kuormitus- ja. Suomela autotallit ja autokatokset on valmistettu Suomessa. Valitse Valitse tasta Suomela-talli tai autokatos kahdelle autolle. Hinta 6 850 eur + toim.kulut. Olet tassa: Tuotteemme Vajat ja varastot Autokatos 2. Autokatos 2. Autokatos_2. jpg Autokatos_2_pohja.jpg. Autokatos 2. Hinta: 2590. SB City autotalli - autokatos varasto. Moderni yhden auton. autotalli ja autokatos-. varasto yhdistelma. Mitat: 8 x 8,9 m. Huoneistoala: 32 m?. Hinta: 9080 €. Helposti asennettava autokatos eksklusiivisella muotoilulla. Harmaaksi Osta. Autokatos GOP Vitoria 5000 Harmaa Rakennustarvikkeet - Aina jarkeva hinta.

Kymppitallit Autokatos KP10 yhdelle autolle + varasto, |

Paino: 2000 kg. Myydaan toimitusmyyntina! Paikkakuntakohtaiset toimituskulut lisataan hintaan. Toimitusaika 1-3 viikkoa. Hinta: 3 590,00 € Rahtikulut: 0,00 €. Autokatoksen tai -tallin hinta ei valttamatta sisalla kaikkia tarvittavia materiaaleja tai valttamattomia maansiirto- ja perustustoita, kuten kaivinkonekuskin palkkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.