perjantai 5. kesäkuuta 2015

Airam valaisimet

Airam Arvika seinavalaisin - Puuilo

Airam E27 6,5W LED lamppu hamaratunnistimella Airam Slim 10W (3000K) IP44 suunnattava LED-ala. Airam MIDE LED 25 W GA-69 (3-vaihekiskoon). LED-valaisimet. Shop. Olet taalla: Etusivu ». Shop ». LED-valaisimet. Airam Slim Led 10W suunnattava IP44. LED-valaisimet. Alkaen 57,00 €. Oy Airam Electric Ab on suomalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi valonlahteita, valaisimia, paristoja ja termostuotteita. Valaisun paapainotus on kodin ja.

Airam on suomalainen yritys, ja se on kartuttanut asiantuntemustaan valosta jo vuodesta 1921. Laatuvalaisin.fi -verkkokaupasta loydat Airam-tuotteet helposti. Perinteinen seinavalaisin pihapiirien valaistukseen. Malli sopii myos yhdessa Kartano-sarjan kanssa. Valaisimessa terasrunko ja kirkas lasikupu. Lamput eivat. Airam Jatkos 21W ketjutettava valaisin. Tuotenumero: 6435200130952. Pieni ja tehokas jonoasennettava yleisvalaisin elektronisella liitantalaitteella Voidaan. Campus-poytavalaisin. Poytavalaisin poytakiinnityksella. Tuotetiedot. Materiaali metalli/muovi. Vari valkoinen. Kuvun leveys 33,3 cm. Valaisimen korkeus. Venla-tyopoytavalaisin. Venla-valaisimessa on kateva poydanreunakiinnitys ja valaisimen korkeutta voi saadella. Taydellinen ratkaisu opiskelijoille ja. 16. Joulukuu Pienikokoinen jonoasennettava LED-valaisin. Helppo asentaa kalusteisiin. Valaisimia voi liittaa toisiinsa jonoksi suoraan tai pakkauksessa. TUOTEKUVAUS: Perinteinen seinavalaisin pihapiirien valaistukseen. Malli sopii myos yhdessa Kartano-sarjan kanssa. Valaisimessa terasrunko ja kirkas. Etsitko yrityksen Airam Electric Oy Ab tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Kerava] loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Valaistus -toimialalla. Hinta 55.90 €/KPL. Airamin harmaa kivipinnoitteinen Kallio-pollarivalaisin. Valaisin on valmistettu ruostumattomasta teraksesta ja siina on vahva, kirkas la. Osa valaisimista on varustettu liiketunnistimella ja ne sopivat hyvin mm. kodinhoitotiloihin tai autotalliin. Moniin valaisinmalleihin sopii erinomaisesti. Airam tai. 4 paivaa sitten Tyylikas ja ajaton Artco-kasvivalaisin sopii seka toimistoihin, etta asuintiloihin. Korkeakiiltoinen fasetoitu alumiiniheijastin seka.

9. Joulukuu Yleisvalaisin pinta LUMI - LUMI 320 IP44 LED 12W/840 - Airam Airam. Tuoteryhma, 42 Julkisten tilojen valaisimet. ETIM-luokka. Valitse mieleisesi valaisimet ja lisaosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi – ihan itse. Et tarvitse sahkoasentajaa etka sahkotyokaluja. Easy Connect on helppo. Olet taalla: Etusivu » Ergonomia » Valaisimet, lamput ja tarvikkeet » Valaisimet » Kohdevalaisin klipsilla aida airam Katso muut AIRAM merkin tuotteet tasta.

Airam Electric Oy Ab - Kerava - Valaistus - fonecta.fi

Sahkotuote.fi Airam Puistola pollarivalaisin IP44 60W E27 [4107273] - Selkealinjainen Puistola-valaisinsarja on valmistettu ruostumattomasta teraksesta ja. LED-valaisimet. Airam Yleisvalaisin pinta LUMI - A2LUBA 320 IP44 LED 12W/ 830 Lumi valaisimeen on saatavissa lisavarusteena koristerengas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.