perjantai 18. syyskuuta 2015

Tee itse kasvihuone

Tee-se-itse kasvihuone - eko.nuukaa.fi

20. Toukokuu Kasvihuone vanhoista ikkunoista. 20.5.2014 PAIKKA: mummolan vanhoista ikkunoista itse tehty kasvihuone, 6 m2 Tee itse istutusnurkka. Kasvihuoneen rakentelua. Eli onko tama nyt itse rakentaen kuitenkaan jarkevaa? Entas osaako joku sanoa riittaako tuo 6mm? Kirjattu. 13. Kesakuu Tee itse kasvihuone. Eiks oo hienot piirrokset :D :D No, paaasia etta kasvihuone on suora vaikka piirroksien viivat heittelee :) Minulta pyydettiin.

Tama kasvihuone ja kahvitteluhuone on tehty purkutalojen vanhoista ikkunoista. Astu sisaan! Kun kasvihuoneen suunnittelee itse, siita tulee juuri sellainen kuin haluaa. Taman romanttisen. ekokatastrofi? Tee testi ja osallistu arvontaan!. 28. Lokakuu Se ei ole halpaa ja kallistaa edullisuus vaakaa tee-se-itse kasvihuoneen suuntaan. Materiaalina huoneessa olen kayttanyt puuta, mutta ainakin. 16. Kesakuu Kasvihuoneeni valmistusprojekti vuoden syksysta, vuoden syksyyn. Nyt vuonna se on ensi kertaa kaytossa. Kasvihuone. 6. Syyskuu Tee-se-itse kasvihuone. Mita tehda, kun ei omista kasvihuonetta, tomaatit viela kasvavat. ja on ihan pakko viettaa enemman aikaa kaupungissa. Itse tehty TeksTi: TeiJA TUiskU. kUvAT: TeiJA TUiskU. PAULA HUMBeRG JA. PAULA JAAskeLAiNeN. Onni on itse nikkaroitu kasvihuone. Kolme rakentajaa. 26. Helmikuu Vanhoista ikkunoista rakennetussa 13,5m2 kasvihuoneessa kasvatetaan, oleskellaan ja elellaan kasvihuoneen valaistus,piha,Tee itse - DIY. 1. Huhtikuu Itse 12 nelion kasvihuoneen kehikko tuli seuraavalla viikolla Tee siita sitten kasvihuone ja kuvittele lopuksi ne puuttuvatkin palat. 21. Kesakuu tee itse, se on jo tyydytysta antava projekti sinansa ja saat just sopivan Helpoin se valmis kasvihuone on, aika hinnakkaita vain taitavat olla. Arvoisa asiakas! Tee-Se-Itse! –verkkokaupan tuotteet ovat toistaiseksi saatavilla vain Hong Kong -tavarataloista. Tavaratalojen yhteystiedot naet oheisesta. 13. Maaliskuu Nukkekodin Tee-se-itse Kasvihuone. Hupsista. Paivitykset ovat jaaneet sille tielleen silla aiti ja tytar unohtivat puoliksi kirjoittamisen, ja kuvien. 22. huhtikuu Miksei jossain puutarhaliikkeissa voida myyda tee-se-itse-kasvihuoneita? Olisi siis valmiit mittaan sahatut laudat, ruuvit ja muovi ymparille. 19. Kesakuu Tassa sitten viimein tama todellinen tee-se-itse-kasvihuone valmiina. Runko aka partykatos 5,00 euroa, kiristekalvorulla 8,06 euroa, hallaharso. Tee Itse -lehdesta saat vinkit esimerkiksi terassin tai erilaisten piharakennusta, kuten leikimokin tai kasvihuoneen rakentamiseen. Vinkit ovat monipuolisia ja. 17. Heinakuu Onko idiksia, miten voisi pihaan vasata kevyen kasvihuoneen, jota ei tarvisi On idea: kipasepa ostamassa uusin (11/2007) Tee Itse lehti.

Nyt se iski, nimittain kasvihuonekuume. Mita suosittelette,

3. Huhtikuu Itse olen aina lomien ajaksi virittanyt taimien viereen ylosalaisin Itse olen myos kayttanyt pulloa kestokasteluun, mutta hiukan toisin. 19. Toukokuu Mini-mini kasvihuone karkkikiposta. En enaa millaan malttanut, vaan auringon paistaessa jo ihanan lampoisesti istutin ulos ensimmaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.