maanantai 3. marraskuuta 2014

Verhot makuuhuoneeseen

1. Joulukuu Jotenkin olen sita mielta, etta makuuhuoneessa kuuluu olla pitkat verhot. Toisaalta taas pitkat verhot ikaan kuin sangynpaadyssa tuntuu. 8. Lokakuu 9 Responses to “Uudet verhot makuuhuoneeseen:)”. Korpikuja Tosi kivat verhot ja mista olet loytanyt tuon kauniin sangynpeiton? Tiina. 30. Elokuu Nyt on tassa talossa ensimmaiset verhot ikkunassa, silla hankin viimein verhotangon pellavaverhot makuuhuoneeseen graafiset julisteet. 13. Helmikuu Verhoille tehtiin oma “kuilu” kun kattoa laskettiin alas, joten lopputulos on varmasti todella upea. Makuuhuoneeseen laitetaan myos samaiset. 24. syyskuu Kolme kuukautta se otti, etta saatiin laitettua verhot makuuhuoneeseen. Verhotanko ja verhot oli kylla valmiina, mutta ylivoimaiseksi tehtavaksi. 15. Syyskuu Finlaysonin sisustushaasteen myota saimme aikaiseksi ommella myos verhot makuuhuoneeseen. Olimme jo pitkaan miettineet. 29. Tammikuu Samalla miettinyt jo kesaa ajatellen uusia kevyempia verhoja ja uutta vaaleampaa mattoa. Nykyiselle makuuhuoneen verholle ja matolle on jo. 2. Maaliskuu Rullaverhot ovat rumia ja ehdottomasti ikkunaan tarvii verhot. Verhokappa peittaa rullaverhon, mutta on kylla makuuhuoneeseen melko tylsa.

Uudet verhot makuuhuoneeseen:) Sisustus ja Sepustus

24. Huhtikuu Makuuhuoneen uusi matto ja verhot. Ajattelin tulla laittamaan tallaisen pikaisen postauksen ennen viikonloppua meidan makuuhuoneen. Verhot. HM.COM. / HOME. / Makuuhuone. / Verhot. Suodatin. Vari. Vastaavia tyyleja: 9. Lajittelu. Paras osuma. Paras osuma. Uutuus. Hinta matalasta korkeaan.

Mallisto Jesper Junior

Vauvanvaatteet netista. Vauvan potkupuku, Tutta. Pienet vauvat kasvavat nopeasti, joten kalliiden vauvanvaatteiden ostaminen tuntuu turhalta niiden jaadessa. 2. Elokuu Tutta, puuvillainen unipussi vauvalle. Pussin pituus 74-80 cm. Vain kerran kaytetty. Kerran pesty. Hyva! Kevyt ja kesa kayttoon oikein oiva. 30. Elokuu Ulkovaatteet, koko: 62/68 (2-6 kuukautta), unisex. Myydaan vauvan hupullinen lampopuku. Vari vaaleankeltainen, sisalla nallekuviota.

Kotimainen Reiman Tutta -body vauvalle tai taaperolle omalla tekstipainatuksella. Tekstit kuten Isin kulta tai papan tytto toimivat aina. 100% puuvilla. Euroopan tunnetuin lastenvaatemerkki LegoWear seka Reima, Tutta, Esprit ja Kivat. Uusin tulokas on s.Oliver, jonka lastenvaatteita Jesper Junior myy. 24. Elokuu Myynnissa unisex savyinen vauvanvaatepaketti koossa 50-68cm. Vaatteet ovat hyvakuntoisia, ehjia ja tahrattomia. Kurkkaa muutkin kohteen. Tutta vauvan Vaatteet alkaen EUR 8. Meilla on 131 ilmoitusta tori / tutta vauvan vaatteet sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. 6. Tammikuu Eli tanne pohdintaa vauvanvaatteiden koosta vs. vauvojen koko, onko merkeilla eroa. Ja merkeistakin samat havainnot, tutta iso, lindex pieni. 24. Helmikuu Vaaleita vaatteita meilta loytyikin melko paljon, joitakin paitoja ja bodyja oli useampi vauvanvaatteet, kietaisubody kietaisupaita, tutta, ciraf.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.