keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Block valaisin tilaajalahja

Tekemisen maku: Mieluisa tilaajalahja

7. Toukokuu Taisin sillon ite vaan googletella.tilaajalahja block., niin johan loyty!. Tuolla joku jo kertoikin tuosta Block valaisimen edullisemmasta. Harri Koskisen vuonna 1996 suunnittelema Block-lamppu koostuu kahdesta valetusta lasitiilesta, joiden sisaan valonlahde jaa. Lasitiilten sisaan jaava lampun. 11. Toukokuu Upea Block-valaisin tietenkin. Vuosia vuodeksi itselleni ja anastin tietenkin tuon tilaajalahjan itselleni. Valaisin komeilee nyt keitton tasolla.

29. Joulukuu Tilasin joku aika sitten itselleni Kodin Kuvalehden syysta etta halusin saada tilaajalahjana Harri Koskisen suunnitteleman Block-valaisimen. 27. Helmikuu Mieluisa tilaajalahja. Marimekko- ja astiafriikille tama tilauslahja oli todella kiva yllatys. Kamppailin DesignStocholm Block-valaisimen ja naiden. 3. Marraskuu LOPPUVUODEN TILAAJALAHJAT. Kun tilaat Tilatessasi mainitse koodi HPGIFT, niin tilaajalahja on sinun. Mini Block valaisin. 15. Marraskuu Eiko valaisimen mukana tulleen lampun valo ollut paljon kirkkaampi ja valkoisempi? Onneksi Block nayttaa kauniilta oli siina valo paalla tai ei. Suomen kaikki lehdet – Parhaat lehtitarjoukset – Tilaajalahjat kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tsekkaa TilaaLehdet.fi ja katsasta tarjolla olevat tarjoukset, tilaajalahjat ja hinnat. Loyda suosikkilukemistasi helposti ja varmasti halvemmalla!. 4. Lokakuu mukana sain Design House Stockholmin Block valaisimen jonka Harri Koskinen on suunnitellut! Design valaisin, aivan ihana tilaajalahja!. 17. Lokakuu Kivoja haaveita sulla, Block-valaisin on muuten aika usein ollut Gloria-lehden tilaajalahjana jolloin sen saa kohtuuhalvalla. Joskus mietin, etta. 27. Helmikuu Vuosi sitten siella oli tilaajalahjana Brion Sit-syottotuoli. voi valita esimerkiksi Manducan kantorepun, Brion pinnasangyn tai Block-lampun. 1. Helmikuu Vuosi sitten siella oli tilaajalahjana Brion Sit-syottotuoli. voi valita esimerkiksi Manducan kantorepun, Brion pinnasangyn tai Block-lampun. 23. huhtikuu Olohuoneen ikkunalaudalla on Raijan isasta tehty kipsipaa, Harri Koskisen suunnittelema Block-valaisin ja Arabian Seepra. Aallon tuolit ovat. 1. Toukokuu Jielden lattiavalaisin ois mahtava, viela kun loytas semmosen sopivasti. ja mina sain tilaajalahjaksi Harri Koskisen Block valaisimen. 3. Marraskuu Liian suuri tilaajalahja Suomussalmelainen yritys sai tarjouksen eraasta tuotteesta. Tuotteen kauppaaja lupasi ostopaatoksesta 400 euron. 6. Helmikuu Judie: Tuon Block-valaisimen tiedankin, vaikka noin niinkuin muutoin lasi ja tilaajalahjana tai ystavantilauslahjana muutamaan lehteen.

ZUBI'S CORNER: Designhaaveita

2. Joulukuu 7. Block valaisin 8. 80% alennusta kuvakirjasta. 9. Kaupan paalle tilaajalahja valintasi mukaan. Lapsille / For Children. 1. Mekko 2. 7. Lokakuu Block-valaisimesta olen haaveillut varmasti ainakin viisi vuotta, ja sai itselleen tilaajalahjaksi Blockin, mutta antoi sen minulle lahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.