tiistai 25. marraskuuta 2014

Iphone 6 kulta

Apple iPhone 6 128Gt, Kulta (Gold) Tector

IPhone 6s on saatavilla kullan, hopean, tahtiharmaan ja ruusukullan varisena. Siina on iPhone 6 Plus on saatavilla hopean ja tahtiharmaan varisena. Siina on. Isompi, virtaviivaisempi ja nopeampi kuin koskaan. tarkka ja entista suurempi 4,7 tuuman Retina-naytto. nopeudestaan huolimatta myos energiatehokas. 25. Syyskuu Hilsenteger toteaa, etta pienempi iPhone 6 on paljon paremmin rasitusta kestava kuin suurempi iPhone 6 Plus. Sormin vaantamalla han ei saa.

17. Syyskuu Engadget sai omissa testeissaan iPhone 6:n akun tyhjaksi vajaassa 12 tunnissa, kun taas iPhone 6 Plus sinnitteli isomman akun ansiosta 17. IPhone 6 ei ole vain isompi – se on kaikin tavoin parempi. Suurempi, mutta ohuempi. Tehokkaampi, mutta energiatehokas. Se on uuden sukupolven iPhone. IPhone 6 ei ole vain yksinkertaisesti suurempi - se on myos parempi monella eri tapaa. SAMSUNG, Samsung Galaxy S6 64Gb Kulta 698,99 norm. 769,99. IPHONE 6 NAYTTOMODULI (Digitizer+LCD)TYOKALUT (Voit Nouto) Iphone 6 kulta 16 gb *vko vanha* Uusi Apple iPhone 6 64gb Kulta Avaamaton. 26. Syyskuu Kotinayton kaanto siis vain iPhone 6 plussassa. Efekti on kuitenkin kertaluokkia parempi kuin vanha iPadin skaalaus ja selvasti vahaisempi. 13. Kesakuu Jyvaskylalaisen miehen uusi iPhone 6 Plus -alypuhelin on joutunut oudon ilmion riivaamaksi. Yhdysvalloissa tyomatkalla ollut mies huomasi. 27. Elokuu Ensi silmayksella nayttaa silta, etta vierekkain on kaksi iPhone-puhelinta. Toinen on kuitenkin taiwanilaisen HTC:n uusin laite, kirjoittaa. 4. Lokakuu Applen uusi iPhone 6 ja sen sisarmalli, iPhone 6 Plus, saapuivat Suomessa ja kolmena eri varivaihtoehtona: hopea, kulta, tahtiharmaa. HUEX suoja iPhone 6:lle on tehty yhdistamalla kaksi klassista materiaalia ja. Uudet kuoret ovat yhta varikkaita ja viimeisteltyja kuin iPhone 5c, koska ne. 26. Marraskuu Tuote: Alumiininen bumper suojakuori iPhone 6 (Kulta). Tuotenumero: SW-WH- 64458. Saatavuus: Ei varastossa. Tuotemerkki: WHITEC. IPHONE 6 PLUS HARMAA 64 GB, kaytetty. Ostin Iphonen 6 plus. IPHONE 6 64GB KULTAA AUKI KOHTAAN, uusi. iPhone 6 64GB kulta on uusi ja. IPhone 6 16GB. Esittely. Tuotekuvaus. Tekniset tiedot. Video. virtaviivaisempi ja nopeampi kuin koskaan. tarkempi ja suurempi Retina-naytto. uusi. 26. Syyskuu iPhone 6 Plus laskee ohjelmiston kannalta yli 300 000 pohjapistetta, kun iPhone 5-sukupolvessa oltiin vain reilussa 180 000 pikselissa. IPhone 6:ssa on nopeampi 4G LTE -lataus* ja se tukee useampia LTE-kaistoja kuin mikaan muu alypuhelin. Tama tarkoittaa, etta paaset nopeammin verkkoon.

Videoarvostelussa Apple iPhone 6 Teemu Hynninen

Ilmoitamme sinulle heti, kun uudet iPhone 6S ja iPhone 6S Plus -mallit ovat saatavilla. 6 DNA:lta. iPhone 6 on alumiinista ja lasista sulavaksi muotoiltu puhelin. IPhone 6 Plus on ensimmainen suurella naytolla varustettu Applen mobiililaite. kokoa silla on komeat 5,5 tuumaa! Sen 1920 x 1080 pikselin Full HD -resoluutio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.