keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Karkkipaiva blogi

Tykkaatteko Indiedaysin Karkkipaiva-meikkibloggarin kynsista

10. Kesakuu Olin pudota tuolilta, kun eksyin lukemaan Karkkipaiva-blogiin eilen tulleita kommentteja. Tai on seurana kuitenkin Mr. Karkkipaiva ruudun toisella puolellaPariisista loytaa tuttujakin Selviaa blogin puolella piakkoin:.Huomentahuomenta. 7. Maaliskuu Karkkipaiva: Vadelmakumiautot (paleo, sokeriton, maidoton, gluteeniton) Ajatella, etta viela hetki sitten luulit, ettei blogisi ole ruokablogi ja.

8. Elokuu Ja sitten pitaisi yrittaa tiivistaa elamaansa viela tanne blogin puolellekin. Loistava startti. Aloitetaan vaikka viimeisimmasta, Lappeenrannan. 1. Helmikuu Mielipiteenne Indiedaysin Karkkipaiva-meikkibloggaajan kynsista? paistaa. olen naureskellut jutullesi blogissa. noloja kirjoittelet. sanni on. 15. Toukokuu Haluatko herkutella ilman huonoa omaatuntoa jalkeenpain? Tilaa silloin ilmaiset Karkkipaiva-ohjeet, jotka ilmestyvat lauantaisin. Toivottavasti. Karkkipaiva on kosmetiikkablogi, jonka paapaino on meikkauksessa ja meikkikuvissa. Valilla ihmetellaan yleisia kosmetiikkamaailman juttuja ja tutustutaan. 24. Elokuu Karkkipurkki - Blogi lastenvaatteista ja perhe-elamasta Kuten varmasti monella muullakin, oli meilla eilen karkkipaiva. Sen lisaksi saatiin. 2. Lokakuu Shoppaajan Karkkipaiva Mutta asiaan, nyt sain taas pikkukipinan kirjoittaa tahan blogiin, joka tuntuu kylla kuin kymmenen vuotta vanhoihin. Pohditko sokerinsyontia, kaipaatko makeille parempia vaihtoehtoja? Tutustu Elamanmakua-blogin Karkkipaiva-projektiin. 24. Helmikuu Halusin lukea jotain varmasti hyvaa, ja olen kuullut monelta ihmiselta seka lukenut blogeista etta Markus Nummen Karkkipaiva on hyva kirja. 19. Lokakuu Tassa siis joitakin ihania blogeja, joita seuraan paivittain. Ps. Nama ei Karkkipaiva blogi on varmasti monille tuttu ja todella hyva blogi onkin. 11. Huhtikuu Tama blogi sai kimmokkeen Hesarin Sunnuntai-liitteen ravintojutusta, Toimivana systeemina karkkilakko tai karkkipaiva on helposti kuvailtu:. 26. joulukuu Blogi blogit eivat todellakaan kerro kaikkea. Minakaan en enaa kerro kaikkea. Kenellekaan. Yksi tietaa yhta, joku toinen jotain toista, kolmas. 5. Tammikuu Karkkipaivan Sanni, en olisi hirvittavan otettu Karkkipaiva-nimisesta Tama on ehka tylyimpia kirjoituksiani koko blogissani, ja toivonkin. 3. Kesakuu Tama blogi on kylla ihan mahtava ja yksi lemppareistani, aina innolla odottaa uutta postausta :) kaikkea hyvaa sinulle ja ihanille marsuillesi. Kayttovinkki: hiero ylimaarainen Carmex kynsinauhoihin, niin saat samalla nekin hoidettua. Sanni, Karkkipaiva-blogi - Sanni, Karkkipaiva-blogi. /uutiskirje.

Lukutoukan kulttuuriblogi: Markus Nummi: Karkkipaiva

Kuva on karkkipaiva blogin pitajan kaynnista hoitolassamme. Kay lukemassa! Bloggari Jonna kavi tutustumassa Kauneushuoneella Jurliquen tuotteisiin seka. Jos karkkipaivan tarkoitus on saada ylimaaraisia hiilihydraatteja, niin miksi syoda mitaan blogi: http://mirkankysymyksia.blogspot.com/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.